PgMall Revlon Clearance Sales

Apa itu PG Mall?

PG Mall merupakan satu-satunya kedai atas talian tempatan atau platform E-commerce No 1 di Malaysia. Ianya ditubuhkan sejak tahun 2017 dan  Laman web Iprice melaporkan PG Mall berada pada top 3 laman e-dagang. Info selanjutnya boleh dibaca di Iprice insights map of e-commerce.

Untuk pengetahuan korang semua  juga, pembayaran di PG Mall sangatlah mudah!! PG Mall menerima semua e-wallet dan payment gateway. 




Revlon Clearance Sales


REVLON salah satu produk yang ada membuat tawaran Jualan Penghabisan stok sehingga 31 Disember 2020. DISKAUN sehingga 60% diseluruh negara. Harga produk serendah RM9.90!! Wowww..murah.

Selain itu Penghantaran PERCUMA dengan minimun dibelanjakan sebanyak RM30.

Korang boleh Tebus Kod Kupon : REVFREE

Caranya mudah saja. Korang masuk ke PGMALL , kemudian pilih 2 produk dari Clearance Stock seperti berikut :


KG masuk ke PgMall dalam ruangan Revlon ni, KG tertarik dengan dua produk ni. Haha biasalah orang perempuan ni memang pantang nampak jualan murah terutama kosmetik-kosmetik. Bukan saja produk dalam list clearance stock menjadi tarikan, produk harga normal pun menarik juga. Apapun, korang boleh tengok sendiri di PGMALL.

Clearance Stock : Revlon Kiss Plumping Lip Creme (Lipstick) Peony Buff dengan tawaran harga RM15.00 (RM39.90)


Clearance Stock : Revlon Kiss Plumping Lip Creme (Lipstick) Peony Buff dengan tawaran harga RM19.90 (RM39.90)


Apalagi...JOM Beli sekarang!


Korang boleh muat turun aplikasi PgMall ke telefon pintar korang dengan mengklik pautan di atas. 

 
Hashtags: #PGMall #onlineshopping #shopping # MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #revlon #clearancesale #freeshipping 


Mengenai PGMall: 


Laman web: PgMall Website
Facebook: www.facebook.com/PGMallMalaysia 
Instagram: www.instagram.com/pgmall.my/
Telegram: https://t.me/pgmallofficial001



4 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

  1. Wahhh.... Ada tempat shopping online lagi.. bagus ni 😁

    BalasPadam
  2. Wahhh murahnya! Jom kita shopping

    BalasPadam
  3. Sale macam2 di PGMall ni kan ... Hari tu beli air fryer , lepas ni mau tinguk vacuum pula.

    BalasPadam

Catat Komen

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama