FESTIVAL BUNGA KINABALU 2017Assalamualaikum dan salam sejahtera,
FESTIVAL BUNGA KINABALU 2017 || Julung kalinya akan diadakan pada bulan Oktober 2017 ini di bawah kaki Gunung Kinabalu, Kundasang. Festival Bunga ini menyediakan pelbagai aktiviti dan pertandingan bagi memenuhi rasa teruja kepada bakal pengunjung FBK17. Pengisian dan aktiviti yang disediakan akan menjadi kenangan buat semua pengunjung kelak. 

Antara aktiviti yang sudah semestinya menarik seperti Pameran Bunga, Pertandingan Gubahan Bunga, Pertandingan Skateboard, Pertandingan Fotografi, Pertandingan Kesenian, Pertandingan paluan Gong, Pertandingan Tarian, Pertandingan Acapella, Pertandingan Busana, Larian denai, Akustik Battle, Pameran Seni, Petandingan Remote Control dan Booth-booth jualan. Kebanyakan aktiviti yang disenaraikan merupakan satu pertandingan, maknanya kalau menang dapat hadiah. Hadiah juga yang ahkak tahu merupakan wang tunai bukannya hamper tau. Apapun untuk lebih menikmati suasana pesta bunga, korang kena datang sendiri tau masa tu.

Bila Festival Bunga Kinabalu 2017 ini akan diadakan? Jawapannya ... 27 - 29 Oktober 2017. Jadi jangan lupa tau!!. Save the date gitew. Untuk sebarang info lanjut, korang bolehlah ke FESTIVAL BUNGA KINABALU 2017,Pameran Bunga, Pertandingan Gubahan Bunga, Pertandingan Skateboard, Pertandingan Fotografi, Pertandingan Kesenian, Pertandingan paluan Gong, Pertandingan Tarian, Pertandingan Acapella, Pertandingan Busana, Larian denai, Akustik Battle, Pameran Seni, Petandingan Remote Control dan Booth-booth jualan, FBK17, pesta bunga sabah 2017

5 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

 1. teringin pigi.. tapi tgh2 menunggu hari bsalin ni kena standby di rumah la jawabnya..

  BalasPadam
 2. Bestnya kak ni pameran tapi mcm ndak berdaya mau pegi ada karaja. haha.

  BalasPadam
 3. Mesti jammed habislah tu kundasang ..

  BalasPadam
 4. bestnya KG .. nak pergi, tapi huk huk anak ada program di sekolah, suami pula kerja di Keningau ... sedih I.

  BalasPadam
 5. Teringat la pula kenangan di kundasang..

  Nak pergi lagi la..

  BalasPadam

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama