SINOPSIS DRAMA MENANTU TING TONG


SINOPSIS MENANTU TING TONG

Marsha rimas apabila diarahkan untuk bergaya macam-macam stail. Sudahnya dia pula yang marah dan meleteri 'Director Photography' dan barisan juri yang tak habis-habis mengarahkannya.

Marsha memperkenalkan Julia kepada mummynya. Julia adalah bekas senior kolej yang rapat dengannya dulu dan merupakan anak Dato Tarmizi. Bila dengan anak Dato, mulalah Puan Rozie terdetik untuk kenalkan Julia dengan Mikail. Marsha memikirkan bagaimanakah teknik untuk membuatkan Mikail jatuh cinta dengan Julia sebab bukan mudah untuk abangnya itu sukakan seseorang wanita.

Marsha meluru datang menuduh Luqman lelaki penipu yang ingin pukau wanita untuk ambil kesempatan. Julia terkejut, sangkanya Luqman adalah Mikail, Luqman terpinga-pinga dan minta pnejelasan sebaliknya dia dipukul bertalu-talu dengan handbag oleh Marsha dan Julia. Luqman terpaksa melarikan diri. Luqman tiba di pejabat dalam keadaan yang serabai membuatkan semua staf kehairanan.


BARISAN PELAKON MENANTU TING TONG


Azrel Ismail sebagai Luqman
Nur Ruhainies sebagai Marsha
Ben Amir sebagai Mikhail
Amyza Aznan sebagai Latifah
Aleza Shadan sebagai Puan Rozie
Duerra Mitilda Amir sebagai Aina
Tash Yongsebagai Fatiha
Ain Sufia sebagai Hawa
Ariff Sumbu sebagai Atok Ismail

SINOPSIS DRAMA MENANTU TING TONG,BARISAN PELAKON MENANTU TING TONG, ost menantu ting tong, tonton online menantu ting tong, download drama menantu ting tong

Kisah si babi yang menyeludup rokok BACA DISINI


Post a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama