SINOPSIS ISTERI TUAN IHSAN


Cinta tak kenal siapa. Kalau cinta itu kenal siapa mangsanya, tidak mungkin diva sengal ini jatuh cinta dengan si pakcik tua.

Seroja Irdina, si gadis peminat k pop. Hidupnya tampak mudah. Siang dia seorang pelajar universiti. Malam..dialah diva berkasut tumit tinggi  6 inci. Berbusana moden bak artis Hollywood dan bertas tangan berjenama. Bergaya dan dunianya penuh warna-warni. namun tiada siapa yang tahu perang dijiwanya.
Tuan Ihsan , si kaya-raya yang terlajak usia. Hidupnya bergelumang dengan kisah lama yang penuh duka. Duka itu akhirnya menjadi kepompong menyaluti diri, menghindar hati untuk jatuh cinta lagi. Dunianya hanya ada warna hitam dan putih. Putih untuk YA. Hitam untuk TIDAK. Harta dan kejayaan yang dimiliki, malangya tidak mampu menafikan jiwanya.

sekeping wasiat dan satu amanah menjadi titik pertemuan antara dua insan yang berbeza. "Sentuh sikit pun nak marah, atau you takut tergoda?" - Seroja Irdina.
"Excuse me? You called that godaan? Don't flatter yourself missy!" - Tuan Ihsan

Apabila dua dunia bertembung, mampukah si diva sengal semarakkan warna-warni cinta ke atas kanvas hitam dan putih hati si pakcik tua?
"You ingat I tak berani nak lawan cakap you, eh? Oh! You silap besar!" - Seroja Irdina.
"We'll see. You lawanlah cakap I. Kita tengok apa akan jadi. Mungkin you benar-benar nak tahu apa yang I boleh buat, kan?" - Tuan Ihsan

Mampukah satu persoalan mudah dijawab si pakcik tua kalau maruah seorang Seroja perlu dibela? " Seroja, dengar sini. You lebih dari semua itu. You're  very special and dear to me, but...." -Tuan Ihsan

"Tapi? Tapi apa? Jujur dengan I...You sayang I, tak? You nak khawin dengan i, tak?" -Seroja Irdina

SINOPSIS DRAMA ISTERI TUAN IHSAN, BARISAN PELAKON ISTERI TIAN IHSAN, OST DRAMA ISTERI TUAN IHSAN, TONTON DRAMA ISTERI TUAN IHSAN,DOWNLOAD DRAMA ISTERI TUAN IHSAN,TONTON ONLINE ISTERI TUAN IHSAN
sumberPost a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama