DRAMA MR. SECRET ADMIRER DI HyypTV


Assalamualaikum dan salam sejahtera, 

DRAMA MR. SECRET ADMIRER|| Ini sudah mula ditayangkan pada 17 Jun 2106. Drama 13 episod ini bersiaran di HyypSensasi 116(HyypTV) , setiap hari Jumaat jam 9 malam. Jangan lupa menonton Mr. Secret Admirer terbitan JNI Creative Sdn. Bhd. Barisan pelakon antaranya Fezrul Khan, Elfira Loy,  Lan Shiro, Putri Najuwa,  Faizal Hussien,  Rusdi Ramli,  Dian P.Ramlee,  Zarina Zainudin,  Zila Bakarin,  Mubarak Majid,  Nazmi Nordin. 

WATAK PELAKON
Fezrul Khan sebagai Syed Redza 
Elfira Loy sebagai Zureen
Putri Najuwa sebagai Lisa
Zarina Zainuddin sebagai Datin Fatimah
Lan Siro sebagai Dr Haziq
Nazmi Nordin sebagai Imran

SINOPSIS DRAMA MR SECRET ADMIRER


Syed Redza memberitahu diperlukan dalam kemalangan yang membawa kehilangan gerakan jalaraya. Syed Redza anak Dato 'Syed Munawar dan Datin Fatimah berkesan menarik masuk dengan Liza. Apabila sedar pasangan hidup swindling Lisa, dia mula berfikir tentang semua kejutan dan perempuan sama.Ketika kehilangan gerakan, penjaga Syed Redza mengambil sementara perubatan individu bernama Zureen untuk menjaga Syed Redza. Pada mulanya Syed Redza tidak melayan Zureen mesra. Jadi kerana ia boleh, selepas beberapa ketika sentimen kasih sayang mula berputih.Dalam masa yang sama, Zureen diminta oleh seorang pakar muda, Dr Haziq. Walau bagaimanapun Zureen mengharapkan Dr Haziq berhampiran dengan adik-beradik yang memeluk. Dr Haziq tambahan terus perasaan secara sembunyi terhadap Zureen. Selepas Syed Redza dan Zureen berkaitan dengan, Lisa kembali dalam kehidupan Syed Redza. Dato 'Syed Munawar Syed Redza didorong untuk mengakui Lisa kembali atas sebab-sebab perniagaan. Ini menjadikan Zureen langsung mencabuli dan dinaikkan ke Dubai. Selepas beberapa lama di Dubai, Zureen telah kembali ke Malaysia akhir sekali hubungan Zureen dan Syed Redza kembali terjalin dan tidak dapat tidak mereka dikahwinkan.
 

BACA SINOPSIS NOVEL MR. SECRET ADMIRER

Drama mr secret admirer diHyypTV,sinopsis drama mr secret admirer,barisan pelakon mr secret admirer,ost mr secret admirer,baca novel online,baca online novel mr.secret admirer,tonton online mr.secret admirer

3 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama