ADA APA DENGAN CINTA 2


SINOPSIS FILEM ADA APA DENGAN CINTA 2

Cerita filem AADC 2 ini merupakan lanjutan dari AADC yang pertama, di mana pada akhir cerita di AADC yang pertama, Rangga berangkat ke luar negeri untuk melanjutkan pelajarannya di New York. 

Kala itu, hubungan Rangga dan Cinta sedang kurang begitu baik, mungkin boleh dibilang lagi marahan, Cinta yang memang sedar bahawa kekasih sejatinya adalah Rangga, kemudian mengejar Rangga yang sudah berada di lapangan terbang untuk berangkat ke New York. 

Sebelum berangkat, Cinta dan Rangga saling mengungkapkan isi hatinya satu sama lain. Cinta yang tak ingin Rangga pergi akhirnya di berikan sebuah buku yang dihalaman terakhirnya terdapat sebuah puisi yang bertajuk "Ada Apa Dengan Cinta?". 

Untuk Ada Apa Dengan Cinta 2 ini, berkisah tentang Rangga yang terpisah selama 14 tahun dengan Cinta, Kini Rangga dan Cinta mendapatkan kesempatan untuk kembali bertemu. 

Adakah ini menjadi peluang kedua untuk mereka kembali bersama? Selain itu hidup mereka tidak lagi semudah dulu. 

Ada apa lagi dengan Cinta, dan Rangga? Bagaimana kelanjutan kisah mereka? 

ADA APA DENGAN CINTA 2,sinopsis ADA APA DENGAN CINTA 2, barisan pelakon ADA APA DENGAN CINTA 2, tonton filem ADA APA DENGAN CINTA 2, download filem ADA APA DENGAN CINTA 2

sinopsis ADA APA DENGAN CINTA


Post a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama