NOVEL PENCURI CINTA KELAS SATUSinopsis Novel Pencuri Cinta Kelas Satu


Bagi Aisya Humaira, menjaga bayi sendirian selepas abang dan kakak iparnya berhijrah ke Dubai adalah perkara senang. Pada dia,menjadi ibu sebelum masanya langsung tidak mendatangkan masalah apabila mommy dan daddynya ada membantu. Langsung dia tidak menduga menjaga si kecil yang kerinduan ibu dan bapanya bukan sesenang yang disangka. Oleh itu,dia perlu mencari pakcik kepada Anak buahnya itu.tapi siapa?Zulfa,cinta pertamanya tu menolak. Nak bina kerjaya dulu katanya!

Bagi Amar Firzal,mencari isteri bukanlah satu kepentingan. Pada dia,mempunyai kerja yang stabil dan rumah sendiri merupakan satu kejayaan. Dan langsung dia tidak menyangka ibunya juga terpengaruh dengan tipikal ibu di dalam drama yang menggesanya agar cepat bernikah. 

Alasan demi alasan yang diberi hanya menjadi halwa telinga.Dan akhirnya dia akur walau masih takut untuk meluahkan rasa pada si gadis sepejabat yang lebih tinggi pangkatnya. mana mungkin Cik Hanisa suka kepadanya. 
Amar Firzal terpaksa lupakan crush di pejabat.Aisya Humaira nekad tinggalkan kekasih yang masih ragu tak bertempat. Kerana takdir mereka bertemu kerana takdir juga mereka bersatu.Mampukah Firzal menjadi pencuri cinta kelas satu untuk isteri yang manja dan berhati batu?

Kalau hati dah mula terasa sesuatu, dapatkah crush dan cinta pertama dilupakan? 


NOVEL PENCURI CINTA KELAS SATU, SINOPSIS NOVEL PENCURI CINTA KELAS SATU, SINOPSIS DRAMA PENCURI CINTA KELAS SATU, BARISAN PELAKON PENCURI CINTA KELAS SATU, OST DRAMA PENCURI CINTA KELAS SATU, BELI ONLINE NOVEL PENCURI CINTA KELAS SATU, PENULIS NOVEL PENCURI CINTA KELAS SATU, BACA ONLINE NOVEL PENCURI CINTA KELAS SATU

Penulis: Ilia Shanahila
Terbitan penulisan2u 
RM25

3 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama