ISTERI VS TUNANG || AKAN DATANG

Sinopsis Belakang Novel Isteri VS Tunang,ISTERI VS TUNANG || AKAN DATANG FEBRUARI 2016,BARISAN PELAKON iSTERI vs tUNANGSinopsis Belakang Novel Isteri VS Tunang

Insiden yang berlaku dengan Zaim, seorang lelaki yang angkuh di mata Alana membangkitkan kemarahan gadis itu lantas tanpa berfikir panjang telah mencabar lelaki itu untuk mengahwininya. Demi ego seorang lelaki, Zaim menyahut cabaran itu.
Apabila fikirannya mula tenang, Alana tersedar yang dia telah mengambil tindakan yang bodoh dan meminta Zaim membatalkan rancangan peminangan. Walau bagaimanapun, dia terkejut apabila kedua ibu bapanya telah menerima pinangan Zaim.
Kehadiran Irfan Fakrul dirasakan tepat pada waktunya. Dengan bantuan lelaki itu, Alana meminta dia menyamar sebagai kekasihnya dan berjumpa dengan orang tua Alana bagi membatalkan pertunangan antara Alana dan Zaim.
Bantahan daripada Encik Dahlan menyebabkan Alana terpaksa akur untuk mengahwini Zaim demi menjaga nama baik dua keluarga.
Setelah berasa puas kerana dapat menyahut cabaran Alana, Zaim kembali menjalinkan hubungan dengan Amira Irdina, bekas tunangnya.
Bagaimanakah kesudahan hubungan Alana dan Zaim? Mampukah bahtera yang didirikan atas dasar ego dan tanpa cinta berkekalan? Atau, berjayakah Amira menyingkirkan Alana dari kehidupan Zaim? Siapakah sebenarnya yang menjadi orang ketiga? Amira? Alana? Antara isteri dan tunang… yang manakah akhirnya menjadi pilihan?
“Ketentuan yang tidak pasti… itulah meresahkan hati.”
OST Isteri VS Tunang,Sinopsis Belakang Novel Isteri VS Tunang,ISTERI VS TUNANG || AKAN DATANG FEBRUARI 2016,BARISAN PELAKON iSTERI vs tUNANG
sumber : dari SINI

Zaim dan Alana Sofea dalam drama adaptasi novel karya Aisha Azahar terbitan Kaki Novel. Lakonan Hisyam Hamid, Scha Al-Yahya & Sharifah Sakinah.


1 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Catat Komen

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama