TUALA WANITA VS TUALA LELAKI

TUALA WANITA VS TUALA LELAKI 
(SUMBER: google)

Assalamualaikum dan salam sejahtera

TUALA WANITA VS TUALA LELAKI  || Pernah lihat iklan tuala wanita di televisyen kan? macam-macam brand. Ala, padahal semua sama saja pun. (Bagi KG)Tapi apasal pula tuala wanita ini diiklankan? Asal ada iklan ini mesti bapa, abang-abang dan adik-adik lelaki KG bising. " Tuala wanita pun mahu di kasi iklan, kalau kena pakai bukan nampak pun!"Heheheh...memang betul pun...bukan siapa-siapa nampak pun melainkan yang memakainya. Tapi bila iklan deodorant boleh pula nampak ketiak.

Kenapa iklan lelaki tiada?..ala memang la lelaki tidak pakai tuala wanita, tapi iklankan lelaki pakai tuala. Untuk melariskan pelbagai jenis tuala.Manatau lepas ini keluar tuala jenama Eron Ajis, raden towel ka...hikhikhik.Seperti gambar dibawah ini   

(ini juga KG google)

Kalau iklan tuala wanita untuk melariskan produk itu, jadi apa salahnya bagi iklan lelaki bertuala untuk melariskan semua jenis tuala...tuala merah, biru, hitam...mesti pelbagai jenis tuala akan di hasilkan. Ekekeke...Pssssstttt...agaknya memang wanita yang digunakan untuk melariskan produk lelaki kurang menjadi pelaris kan?

1 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

  1. lelaki tak kisah pakai tuala apa pun, iklanlah mcm mana pun. kdg2 tak pakai tuala pun.

    BalasPadam

Catat Komen

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama