SINOPSIS DRAMA MAK CUN SLOT LESTARY DI TV 3


SINOPSIS DRAMA MAK CUN SLOT LESTARY DI TV 3,SLOT LESTARY DITV 3, TV3
KREDIT :MR GOOGLE

Assalamualaikum dan salam sejahtera

MAK CUN... sekali lagi KG bertugas dikaunter tiket Sabtu ini. Yang pasti keboringan seorang diri di kaunter KG ditemani dengan PC dan menonton drama online aje la. Kali ini KG memilih dram MAK CUN dari slot Lestary di TV3 tu. Pelakon utama Erma Fatima, Ummi Aida dan Datuk Rahim Razali. Tergelak pulak KG menonton MAK CUN ni. Ada beberapa slot yang diselitkan lagu hindustan serta merta teringat dengan AMY SYEERA. Okey jom kita tengok sinopsis dia sebelum tengok drama ni.

SINOPSIS MAK CUN

Perusahaan Bedak Sejuk Mak Cun makin laris. Bukan sahaja di Kokdiang malahan bedak sejuk Mak Cun sudah sampai ke seluruh Malaysia. Kini, rumah Mak Cun sudah seakan-akan kilang memproses bedak sejuk.

Kecantikkan kejayaan dan Mak Cun menjadi kegilaan Pak Akob, namun pada masa yang sama, Zennat Manisah turut meminati Pak AkobZennat Manisah mula menaruh perasaan dengki terhadap Mak Cun sehingga menjalankan perniagaan cucuk kologen untuk menyaingi kehebatan bedak sejuk Mak Cun

Walaubagaimanapun atas sebab tertentu, business bedak sejuk Mak Cun menghadapi masalah besar dan membuatkan Mak Cun susah hati dan kecewa. Pak Akob cuba memujuk Mak Cun namun tak berjaya. Zennat Manisah mengambil peluang ini untuk mendapatkan perhatian orang kampung dengan memburukkan bedak sejuk Mak Cun dan mula mempromosikan perniagaan kecantikannya.


3 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

  1. husna ikut crita ni.. best!! sbb gaya dan style yg dibawakkan..:)

    BalasPadam
  2. SA x pernah tgok citer ni...tv pun jarang tgok

    BalasPadam

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama