5 MITOS TANDA WANITA TIADA DARA

5 MITOS TANDA WANITA TIADA DARA
Picture : Google

1. Jalan Kangkang
Salah satu mitos yang mengatakan bahawa seorang wanita itu telah melakukan hubungan seks hingga menyebabkan beliau hilang dara adalah dengan jalan kangkang. Mitos ini langsung tidak boleh diterima pakai kerana cara jalan seseorang itu berbeza-beza antara satu sama lain.
2. Punggung Yang Jatuh
Wanita yang sudah melakukan hubungan seks atau sudah hilang daranya boleh dilihat dari bentuk punggung / bontotnya. Banyak mitos mengatakan bahawa wanita yang memiliki bontot yang sudah jatuh, pernah melakukan hubungan seks kerana semasa melakukan hubungan seks, wanita dalam keadaan terlentang dan ditimpa oleh lelaki.
3. Badan Jadi Gemuk
Banyak mitos yang mengatakan bahawa wanita yang pernah melakukan hubungan intim badanya akan menjadi gemuk. Boleh dilihat jika wanita itu dulunya kurus dan sekarang tiba-tiba menjadi gemuk.
4. Tidak Berdarah
Mungkin mitos yang satu ini boleh dimasuk akal tapi tidak berdarah, tidah bermakna wanita tersebut sudah hilang daranya. Dara wanita boleh hilang akibat dari pergerakan yang aktif seperti bersukan.
5. Lebih Bijak Beraksi
Ketika kamu sedang melakukan hubungan seks dengan pasangan, pasangan lebih bijak beraksi dan lebih liar di ranjang. Boleh jadi pasangan anda pernah melakukan hubungan seks sebelum ini.

sumber : sukacuka

2 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

  1. dalam ramai2 berapa org la anak dara di malysia ni haha

    BalasPadam
  2. aiyoo..kadang kelakar bila ade jugak manusia yg percaya mitos macam ni..hahaha

    BalasPadam

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama