5 CARA HANGATKAN RANJANG YANG DINGIN


5 CARA HANGATKAN RANJANG YANG DINGIN
 sumber : google

5 CARA HANGATKAN RANJANG YANG DINGIN  ||  Okey la, KG sekadar kongsikan apa yang KG sudah baca ya. Tapi hanya untuk mereka yang sudah sah sebagai pasangan suami isteri, kalau setakat pasangan bercinta di sekolah menengah atau kolej...baik toksah CUBA aksi dientri ni!!!Buat korang yang sudah baca 5 cara ni bolehlah baca balik untuk ulangkaji. Yang baru nak baca tu, bolehlah praktis terus dan ingatlah sampai bila-bila. Heheheh...Apa 5 cara tersebut?

1.KUASA CIUMAN
Nah...jangan ada sesiapa berani memperkecilkan kuasa sebuah ciuman. Dengan satu ciuman saja sudah mampu meningkatkan tahap keghairahan anda dan pasangan anda. Malah dapat memanjangkan hubungan seksual itu sendiri. Oleh itu jangan lupa samada ketika hendak memulakan seks atau selepasnya (AWAS...untuk pasangan halal aje K..yang belum halal jangan cuba-cuba aksi ini)

2.JELAJAH SETIAP INCI TUBUH PASANGAN
Belaian pada tubuh pasangan adalah aksi-aksi ktika hubungan intim. Saling menjelajah dan membelai tubuh satu sama lain dengan tangan boleh mnambahkan keintiman. Manalah tau dalam pejelajahan tu, korang jumpa titik rahsia yang baru dan ampu membangkitkan birahinya.

3.RENUNGI MATANYA
Saling berbalas renungan. Tanpa berkerdip!! Ahahahah...habisah keluar air mata kalau tanpa kerlip mata. Tapi dengan renung ata satu sama lain bersama pasangan juga menambahkan kehangatan dijiwa. Amboiiii..

4.BISIKAN MANJA
YUSOFF TAIYUBBBBB....ha tu bisikan smasa bulan Ramadhan aje kedengaran tu. Yang ni, bisikan asmara ke...bisikan cinta ker...jangan aje bisikan syaitan.

5.BERKONGSI RASA
Berkongsilah apa-apa rasa yang korang rasa. Pahit ker manis ker...Selepas hubugan intim biasakan dengan saling memicit, membelai atau tidur sambil berpelukan. Luahkanlah rasa cinta kasih pada suami/isteri anda pada masa ini. 

6. AIR PANAS
Eh ada yang ke 6 pulak. Kata 5 cara saja....Ekceli ini tambahan sekiranya masih tak hangat juga ranjang tu...tuang aje dengan air panas. Confirm panas!!!!

Sekian dulu..kbai.

10 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama