SAYA INGIN BERSUA MUKA DENGAN BLOGGERS ITU


Assalamualaikum dan salam sejahteraSebenarnya hasrat KG ini sudah lama, sejak kenal siapa blogger itu KG memang teringin bersua muka dengan mereka. Betul ni KG teringin jumpa mereka-mereka tu semua. Blogger-blogger terkenal...ngehehehe...Tapi entri ini  ditujukan buat cik epal


0cikepal06,blogger cik epal
Gambar epal hijau dari Dr Rozmey

Wahai Cik epal yang comel dan gebuzz..(KG suka pipi Cik epal yang gebuzzz itu..dulu sekarang Cik ep dah slim masih dalam pantang selepas bersalin kan)..
Kenapa KG mahu bertemu dengan cik epal? Sebab KG dari dulu lagi meminati Cik epal dan sekarang lagi dah ada baby semakin teringin la nak jumpa. Selalu KG intai dari IG aje.

Selain tu KG juga teringin nak jumpa Yuyu Zulaikha bersama baby Habib yang comel. Yuyu Zulaikha ni pun KG selalu intai dari IG aje. Olo...comel aje orangnya. 

RM salah seorang blogger yang KG ingin jumpa juga. Nak tengok bertapa serba merahnya dia...Sekarang ni dah jarang masuk blog RM   nampak RM  update di Facebook aje. Lawa rumah baru dia...jeles mak.

Dan yang terkini...KG nak jumpa famili EFG. Dari puan pengetua sehingga la sehingga la semua ahli famili EFG yang ada sekarang

Namun malangnya KG jauh di Ranau Sabah. sedih. Entah bila agaknya dapat naik belon untuk ke seberang sana...Semoga KG dapat bersua muka dengan mereka semua suatu hari nanti.

2 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama