Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Salam Jumaat semua...amboi..senyum sampai ke telinga, mentang-mentang la esok boleh buat aktiviti bersama famili kan. Apapun...utamakan keselamatan walau ke mana korang pergi.

Okey la...ni entri earning churp-churp ahkak. Ala...biarpun tidak sampai seribu..dua ribu...ahkak sudah dua kali terima hasil churp-churp tau. Kecil jumlahnya dimata korang tapi besar nilainya pada ahkak..hihi.

Jeles juga dengan orang lain boleh dapat banyak-banyak dengan churp-churp dalam masa yang singkat. Ahkak ni mau dua tiga empat bulan juga baru cecah dua ratus..

Kali ni yang membantu menaikkan earning ahkak..ahkak dapat banyak iklan Social Seeding. Ala..yang buat draft dulu kemudian hantar..kalau kena terima...ha ikut la arahan seterusnya. Pihak churp-churp akan check kerja yang dorang arahkan samada korang buat atau tidak. Kalau buat dengan jayanya...masuklah bayaran seperti dijanjikan... Kebanyakan iklan tu aje ahkak dapat... kalau iklan yang social share punya..huhu..confirm la ahkak dapat dua ploh sen aje..hihi.

Okey la...tu aje la ye

Post a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama