Assalamualaikum dan salam sejahtera...

BEAUTIFULNARA ada DUA belog?

Pertama sekali mohon maaf jika ahkak silap info. Sebenarnya sebulan yang lalu ahkak baru sedar atau baru tahu yang BEAUTIFULNARA ada lebih dari satu blog. Mungkin ahkak yang terlewat tahu atau memang masih baru. Hihihi...

Cuma anehnya, blog yang baru ahkak jumpa tu bukan lah gossip pasal artis Malaysia macam BEAUTIFULNARA ... belog yang baru ahkak temui ni lebih kepada kisah-kisah seluruh dunia juga yang dikongsikan. Artis pun ada juga gossipnya. Kali kedua yang membuatkan ahkak masuk ke belog tu sebab entri GADIS DIMASUKKAN KE HOSPITAL GARA-GARA MELANCAP GUNA TIMUN. Ahkak yang baca tajuk aje pun kata dalam hati " bongok juga guna timun untuk puaskan nafsu!"

Lepas baca entri TIMUN tu ahkak belek-belek la blog tu. "takkan beautifulnara dah tukar ke blogspot?" Jadi ahkak buka beautifulnara dot com, memang masih ada. Maknanya ada dua belog yang berbeza. Cumanya yang baru ni.. masih blogspot tapi traffik dia tetap meriah. Semalam aje masa ahkak online di blog tu ada 3++ orang sedang membaca artikel dibelog tu.

hurm..korang boleh bezakan sendirik la kedua-duanya...

BEAUTIFULNARADOTCOM                         BEAUTIFULNARABLOGSPOTPost a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama