Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat pengantin baru...hihihihi...perasan sekejap ahkak jadi pengantin. Ekceli, semenjak kebelakangan ini ahkak semakin suka jadi model yang kena mekap. Pasang muka aje...lepas tu siap tinggal tengok cermin dan gambar... 

Dan lagi seronok bila si jurumekap kita tu memiliki kebolehan yang sangat bagus. Contoh sentuhan Jura's Mekap. Ahkak suka hasil kerja dia...kemas serta superbbbb!!! Yalah, kadangkala ahkak tengok orang mekap pengantin nampak sangat muka pengantin tu macam pakai topeng la...tidak sekata...dan macam-macam lagi. Tapi yang si Jura ni...memang sangat berbaloi kalau panggil dia mekapkan pengantin ker...kau nak pergi dinner ker...tunang ker...atau sengaja nak melaram ditengahari buta. Kau datanglah minta mekap dengan dia..(berbayar la ok) confirm puashati. Dan..kalau yang ada photoshoot tu...sesuai sangat la dengan sentuhan Jura ni.


  

Ini hasil mekap Jura ya. Yang dimekapkan tentulah ahkak...gojes tak ahkak? (jangan marah ya...kalau meluat dengan belog ahkak tolong la beredar dari sini...klik button X tu aje)
Ops...ahkak lagi...sangat perasan macam model konon.

Ok la...lepas ni ahkak pulak nak mekap muka sendiri. kata Jura..
PRACTICE MAKE PERFECT!

Post a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama