NUFFNANG bakal adakan event!!!!! Wah...teruja bila tau NUFFNANG buat event kan...Kecuali blogger seperti Saya. teruja tak teruja...bukan dapat pergi pun segala anjuran event yang nuffnang buat. okey la..ni Puan Belog mahu kisahkan mengenai produk terbaru dari Acer iaitu  Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™.

Apa yang menarik dengan  Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ ini. Ianya Ultraportable atau erti kata lain seperti TABLET atau LAPTOP. Menarik bukan?!!! Dan ada tambahan lagi..Ultrabook™ ini Inspired by Intel.

Selain itu  keyboard Acer Aspire P3 Convertible Ultrabook™ ini juga boleh Detachable dan sensitif terhadap sentuhan atau Touch Centric. Yang mana kita boleh menggunakannya seperti mana kita menggunakan telefon pintar kita. Menarik kan...

Okey sebelum tu jom kita layan video YOUTUBE ni:Jangan lupa sertai pari ni tau. berikut adalah tarikh, masa dan tempat parti ini diadakan:

Date: 23 May 2013 (Thursday)
Time: 7.30pm – 11.00pm *registration starts at 6.30pm*
Venue: Poppy Garden, Jalan P Ramlee, 50250 Kuala Lumpur

Aktiviti menarik lagi, Korang berpeluang memenagi hadiah yang menarik sehingga RM5000!! Jom meriahkan..dan semoga andalah pemenang peserta bertuah itu

Post a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama