Gambar dari SINI

ASMARA 2 sudah pun menutup tirainya pada selasa bebaru dengan kesudahan yang saya kira sebagai SEDIH. Saya tumpang sedih bila Zaliya terpaksa tinggalkan Adam dan Asmara ke seberang laut. Hohoho...tidak pasti samada kerana janji pada ayahnya atau kerana mahu kebahagiaan Asmara dan Melati berkekalan. Tersasar dari telahan saya. Ops...siapa suruh sesuka hati buat telahan...kan salah...

Okey...minggu depan slot lestary yang terbaru ANA LU'LU akan mula ditayangkan...Seperti biasa la..jam 9 malam setiap hari selasa bermula 7hb Jun 2011. Okey jangan lupa peminat slot lestary.

SINOPSIS ANA LU'LU

SINOPSIS:ANA LU’LU mengisahkan Ana Lulu (Nora Danish), seorang gadis periang yang sering tampil dengan cara berpakaian pelik dan menarik perhatian orang untuk memerhatinya. Ana bekerja sebagai pembantu jurujual di sebuah kedai bunga bersama seorang kenalan baru, Bunga (Wawa). Konflik percintaan bermula apabila Harris (Kamal Adli) telah jatuh hati terhadap Ana. Walau bagaimanapun, Ana sedang menyulam cinta dengan Fadzil (Adey Syafrien) tanpa menyedari Fadzil sering mempergunakannya demi wang.

Juga di petik dari FB ANA LU'LU

Dengan gandingan Nora Danish dan Kamal Adli..tidak kenal Kamal Adli? ala..yang berlakon Bio-Nik tu....Jangan lupa ya

Post a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama