Malam tadi layan Akademi Fantasia 9. Walaupun memang tiada apa yang menarik tentang AF9 ni tapi saya tetap menonton...agak-agak sebab apa? hikhikhik..sebab Aznil Haji Nawawi yang buat saya menonton sebenarnya. Kalau Pengacara dulu tu...hak tui...manalah saya mahu menonton biarpun musim akhir.


Okey...Apasal cik Fina diberi lagu yang mencabar tetapi Leena dibagi lagu budak-budak taska? (bukan menghina lagu Ella tu yang Ella nyanyi tajuk dia Ku merindu..yang Leena nyanyi Ku Menunggu..) tapi saya anggap itu lagu budak-budak taska sebab alunan muzik dia macam mahu mendodoi saja. Kalau saya mainkan untuk anak saya gerenti tidur.

Memang betul la kata Encik Hattan, Encik Edry Hashim dan Akak Ogy tu...lagu tidak mencabar vokal dorang..ekekekek...kalau mencabar kompom Nera tidak dapat angkat lagu yang berisiko (kata pengkritik lagu yang berisiko) Minggu lepas pun macam tu juga...sampai ada komen yang Aznil bacakan di Facebook mengatakan Leena takut dengan Fina...walhal lagu yang diberi langsung tidak mencabar pun untuk Leena.

Hukhukhuk...banyaknya saya komen. Okey para peminta Fina jangan marah. Ini hanya pandangan saya seorang aje..kalau ada yang pandangan sama...okey la tu..ekekekek...Para tenaga pengajar sila berlaku adil sikit erk...Jangan macam musim AF3 dulu...incik Mawi diberi lagu yang memang makanan dia...sekali Incik Felix dibagi lagu yang entah apa-apa...Huhu..adakah sebab itu saya tidak gemarkan Incik M.Nasir?

Sekian...dan selamat berhujung minggu.

Post a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Lebih baharu Lebih lama