Sumber: Google aje...

Hari ini 09 Mac 2011 bersamaan hari Rabu adalah hari istimewa untuk seseorang yang sangat berharga dalam hidup aku. Dia adalah cinta hati aku dengan incik suami..ehehehe...ala...puteri saya la...
Hari ini adalah hari lahir dia...dan aku dedikasikan sebuah entri khas untuk Dania Eryati atau nama manjanya Ayang...

Khas buat Ayang,
Selamat menempuh ke usia yang baru. Semoga bertambah bijak serta kuat semangat. Selain tu...mama harap Ayang juga jadi seorang anak yang mendengar kata, jadi seorang kakak yang mengasihi adik bukan selalu memukul adik..gaduh dengan adik...ya. Erm, apalagi ya..minggu istimewa ni papa Ayang pula out station..maka maksudnya di sini parti harijadi adalah ditunda sehingga papa kembali ke rumah. Jangan risau akan ada juga kek kesukaan Ayang.

Mama bahagia juga kerana Ayang semakin bijak sejak dihantar ke taska awal tahun ni. Sudah tahu baca ABC sambil menyanyi, tahu mengira 1 hingga 10, baca alif ba ta, tahu guna One Two Three...dan paling mama gembira dan terhibur..bila Ayang dan adik nyanyikan lagu..Mama..mama..engkaulah ratu hatiku...sambil mengusap pipi mama...(pepandai aje anak aku tukar lirik dari ibu kepada mama)

Wah...amat panjang entri ini aku rasa...apapun..sebenarnya aku sudah tidak terkata untuk buat entri hari istimewa puteri hati aku Dania Eryati...Blog ini 'hidup'  pun menggunakan nama Dania...masa tu belog ini tidak dibuka untuk umum..sekadar luahan sebagai seorang ibu baru saja. Kini...seiring dengan peredaran masa...aku mula buka blog ini untuk tatapan umum. Sebenarnya semenjak tahu apa itu Nuffnang...ehehehe...thanks ALYRD.

Sekian saja untuk saat ini..hihihi...ketandusan idea bah kunun ni...

Jom baca entri lainPost a Comment

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama