DOM FAST FURIOUS TEST JALANRAYA  RANAU KE SANDAKAN


Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Siapa peminat cerita Fast Furious? Angkat tangan. Kita geng okey. KG suka sangat movie dia ni. Dari awal tau tengok citer ni. Eh..entri kali ni bukan kisah movie baru tapi watak Dom dan Brian yang dikomikkan. Ngeheheh.. ala, korang janganlah sensitif sangat kalau baca 'komik' dia ni. Saja bikin hibur-hibur jew. KG kongsikan di blog ni atas kebenaran orang yang meng'komik'kan si Dom dan Brian ni tau.

Selain hiburkan hati sendiri, KG sebenarnya 'merawat' hati sendiri sebab pernah dan memang pengalaman KG lalui jalan RANAU-TELUPID-SANDAKAN/RANAU-TELUPID-TAWAU. Bukan si Brian seja yang menangis, KG dengan husband pun sampai tidak bulih menangis sudah. Tapi menangis pun tiada guna juga, sebab kereta kami sudahlah memang buruk lepas tu rosak lagi lepas balik dari sana. Kau menangis keluarkan duit bayar untuk pembaikan kereta la. 

Kalau si Brian punya skyline bertukar jadi axia...nah persona kami bertukar jadi besi buruk sudah ibaratnya. Bayangkanlah keadaan jalanraya tu. (heheheh kalau dapat imagine la)

Okey..meh layan komik dorang si Dom dan Brian ni.

Untuk peringatan : Entri ini tiada isu politik ya jadi jangan juga kamu suka-suka kecam KG. 
















kredit : Mohd. Fandy 

1 Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Terbaru Lebih lama