SINOPSIS DRAMA DIA - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

19 Oktober 2017

SINOPSIS DRAMA DIA

SINOPSIS DRAMA DIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,
DIA||Terjebak ahkak menonton drama ni, tapi episod pertama terlepas. Drama DIA ni ditayangkan diTV3 setiap Jumaat hingga Ahad pada pukul 9 malam. Untuk episod awal-awal ni memang belum berapa rasa 'panasnya', tapi ahkak nampak dalam iklan atau sedutan-sedutan di youtube memang akan ada rasa 'panas' diepisod seterusnya. Tak sabar KG tunggu untuk menonton setiap episod selepas menonton episod kedua. Kelainan drama ini cuma gabungan kerjasama antara dua negara saja. Malaysia - Indonesia. Jalan cerita rasanya ada juga yang macam drama ni cuma tidak 100% la. Apapun bagus korang layan sendiri, pendapat setiap orang tak sama kan. 

Barisan Pelakon : Irwansyah, Janna Nick, Izara Aishah, Adi Putra, Sandrinna Michelle Skornicki, Kevin Andrean, Juliana Moechtar, Aleza Shadan, Zamarul Hisham, Tatiana Sivek, Cahya Kamila, Billy Boedjanger, Emma Maembong, Farouk Hussain, Fazlina Ahmad Daud, Tash Yong, Taib Zamannuri, Syaffiq Sahli


SINOPSIS DRAMA DIA (TV3)

Mengisahkan Adit, seorang pemuda jujur dan rajin yang telah menerima surat wasiat arwah bapanya. Adit bakal mewarisi empayar perniagaan di Malaysia dan telah dipaksa berkahwin dengan anak kenalan ayahnya di Malaysia. Biarpun Adit sudah punya pilihan hati, tetapi dia terpaksa akur dengan keputusan ayahnya itu demi mereliasikan impian ayahnya itu. Pelbagai rintangan dan dugaan harus dilalui untuk merealisasikan impian arwah bapanya.

Sinopsis drama dia,barisan pelakon drama Dia,ost drama Dia,lagu-lagu dalam drama Dia,tonton online drama Dia,download drama Dia,Dia

2 ulasan:

  1. pelakon semua best2 mesti cerita ni pun best kan

    BalasPadam
  2. Jarang sudah kunu ni meningu drama .. hehe

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...