BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

11 Januari 2017

BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA

BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA  || Pernah dengar mengenai bateriku.com? Mesti yang pernah menerima servis dari pihak bateriku.com tahu dengan kehebatan servis mereka. Siapa ada pengalaman bateri kereta kong dalam perjalanan, lepas tu tersadai la kereta korang tu tepi jalan? Haaa.... KG pernah alami sendiri macamana situasi bila bateri kong. Disaat kau memandu sendirian, lepas tu bateri kong...jawabnya bingung dan panik la. (Itu situasi KG ye) . Orang pertama yang KG ingat untuk hubungi cuma SUAMI. Padahal suami outstation. Paling-paling pun suami bolehlah suggest hubung sesiapa untuk bagi bantuan. Lalu KG hubungi abang KG selepas husband sarankan begitu. Tunggu la dalam sejam lebih, baru abang muncul. Abang KG try start, tapi langsung tak dapat start. Lalu dia buka bonet, cek la benda-benda dalam bonet tu. KG bukan pun tengok, kalau tengok pun bukan kenal langsung dengan semua benda tu. " Bateri weak" Kata abang KG. " Ha? Jadi macamana la mau balik?" KG tanya dengan panik. Sebab anak-anak disekolah belum kena ambil lagi. " Hahaha...kau beli baru la". Huhuhu... KG tanya harga berapa, tak bolehkah kalau cas aje bateri lama tu, tak de cara lain ka...Ha...banyak la soalan KG. Tapi keputusan muktamad "BELI" bateri baru. Sejak dari tu KG memang sentiasa bimbang bila driving seorang diri. Kan bagus kalau ada perkhidmatan disaat kau alami masalah bateri kereta kong... Jawapannya memang ada..Tapi bukan di SABAH la(mungkin akan datang bateriku.com boleh buka cawangan di Sabah pulak), tapi di SEMENANJUNG.

Tahu tak? Dengan adanya bateriku.com ini akan memudahkan anda disaat anda mengalami masalah bateri kong. Apa itu BATERIKU.COM? Korang boleh klik BATERIKU.COM untuk ketahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan mereka. Bagi mereka-mereka yang kurang pengetahuan mengenai bateri kereta dan masalah lain mereka menyediakan perkhidmatan tersebut. Anda cuma perlu telefon atau hubungi melalui whatsapp.


BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA ...diulangi lagi MEMUDAHKAN anda. Bateriku.com membuat penghantaran, pemasangan serta pemeriksaan PERCUMA. Apa yang dihantar? Mestilah hantar perkhidmatan memeriksa dan hantar bateri baru. Sudahlah PERCUMA, korang cuma perlu BAYAR HARGA BATERI YANG DIPASANG saja. Maknanya tiada cas tersembunyi. GST bagai...Dengan itu masa anda tidak sia-sia terbuang begitu saja, selain wang pun jimat. Bateriku.com juga memang mesra pelanggan serta memberikan servis yang TERBAIK

Jangan risau juga, sekiranya tiada wang tunai. Bateriku.com boleh terima bayaran melalui kad debit atau kad kredit!! Berikut juga testimoni pelanggan yang sudah menerima servis dari bateriku.com. Semuanya berpuashati. Jadi anda jangan ada ragu-ragu lagi.
 

 Setakat ini ada beberapa kawasan yang ada cawangan bateriku.com ini, antaranya :

 Johor • Melaka • Negeri Sembilan • Selangor • Kuala Lumpur • Perak • Pulau Pinang • Kedah • Perlis

Maklumat lanjut atau berminat mahu menggunakan khidmat bateriku.com, boleh lihat maklumat di bawah.

Alamat : 31, Jalan Utarid U5/11 Mah Sing Industrial Park, 40150 Shah Alam
Telefon : 1-800-22-2324
Whatsapp : 012-245 8027
Fax : 03-78430106
Email : info@bateriku.com
Website URL : www.bateriku.com
 
Mudah-mudahan bateriku.com juga buka cawangan di Sabah dan Sarawak tahun ni.

BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA,alamat bateriku.com, kelebohan servis bateriku.com, cawangan bateriku.com, cawangan bateriku.com di sabah, cawangan bateriku.com seluruh malaysia, perkhidmatan bateriku.com

BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA,alamat bateriku.com, kelebohan servis bateriku.com, cawangan bateriku.com, cawangan bateriku.com di sabah, cawangan bateriku.com seluruh malaysia, perkhidmatan bateriku.com

BATERIKU DOT COM MEMUDAHKAN ANDA,alamat bateriku.com, kelebohan servis bateriku.com, cawangan bateriku.com, cawangan bateriku.com di sabah, cawangan bateriku.com seluruh malaysia, perkhidmatan bateriku.com
 

1 ulasan:

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...