LAZADA KIRIM BOX OF JOY SEMPENA ONLINE REVOLUTION SPECIAL

LAZADA ONLINE REVOLUTION SPECIAL : BOX OF JOY

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

LAZADA KIRIM BOX OF JOY SEMPENA ONLINE REVOLUTION SPECIAL || LAZADA merupakan salahsatu online shop (website) yang sentiasa menjadi kunjungan KG. Hampir semua benda yang KG cari ada dan murah pulak tu. Bersempena Online Revolution Special, Lazada ada menghantar satu kotak " Box Of Joy" kepada KG. Amboi...bajet kau special sangat pada LAZADA kan.

Dalam kotak bernama Box Of Joy tu, ada beberapa benda. Antaranya :

Nescafe White Coffe Perasa Pandan
 MAGGI Royale perasa Tomyam
baby Wipes(Mamypoko)
Cenderahati dari Lactokid + Nestle + 2 batang pen

Barangan Loreal

Patung panda
Barangan Tefal
 USB 64GB 
 Beg Ola Bola


Semuanya pun menarik. Nescafe White Coffe Perasa pandan KG cuba minum sendiri, rasanya sangat sedap, creamy, lemak-lemak manis dan SANGAT SEDAP!! Lepas tu Maggi Royal Thai (white) pun KG rasa sendiri. Perghhhhh... sedap maggi tomyam ni. Dia ada nama serbuk kaler putih, agaknya itu santan kut. Deria rasa KG mengesan rasa santan(hahahha kalau silap tak pe...KG bukan Chef) Apapun memang sedaplicious la maggi ni. Lupa diri pulak ambik gambar maggi sebelum habis. Sudah basuh mangkuk baru teringat.

box of joy,box of joy dari lazada, online revolution special lazada, review box of joy

Selain tu ada voucher juga

Jika korang ingin dapatkan sendiri barangan seperti di atas, korang boleh berkunjung ke website LAZADA 

Next... KG nak kongsikan mana satu barangan yang paling KG suka. 





















4 000 komplen:

  1. wahhh....jelesnya. Macam banyaj yang dapat tapi aku takde pon T.T huhuhuuu

    BalasPadam
  2. Best la dapat box of joy..
    Cam mana nak dapat ya?

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    BalasPadam
  3. ramai jgk yang dapat dari lazada. seronok gitu mcm2 ada dlm box tu

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...