GIVEAWAY MINIATURE PHOTOGRAPHY BY WAWA STUDIOS

GIVEAWAY MINIATURE PHOTOGRAPHY BY WAWA STUDIOS


GIVEAWAY MINIATURE PHOTOGRAPHY BY WAWA STUDIOS

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

GIVEAWAY MINIATURE PHOTOGRAPHY BY WAWA STUDIOS  || Hai korang...jom la kita meriahkan giveaway di SINI . Syarat-syaratnya yang mudah dan hadiahnya pun menarik. Baca jer syarat-syaratnya di bawah ni ya kawan-kawan:


Syarat-syarat penyertaan

1) Terbuka kepada semua blogger di malaysia

2) Mempunyai blog dan instagram

3) Follow blog dorayakino.blogspot.com

4) Follow instaram waza_studios

5) Copy entry dan banner di atas(link kan ke entry ini) dan buat satu entry bertajuk giveaway miniature photography by waza studios di blog anda 

6) Letakkan link blog penyertaan anda di dalam ruangan komen ini

7) Tarikh tamat giveaway ini adalah pada 1 disember 2016 pada pukul 10 malam

8) Harap semua jujur dengan syarat-syarat yang dikehendaki ye :)

Atau korang boleh ke blog penganjur untuk tengok sendiri info tentang

5 000 komplen:

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...