SIAPA TUAN ANAS MIKAEL - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

13 November 2015

SIAPA TUAN ANAS MIKAEL

SIAPA TUAN ANAS MIKAEL


SIAPA TUAN ANAS MIKAEL,SINOPSIS DRAMA TUAN ANAS MIKAEL,OST TUAN ANAS MIKAEL,BARISAN PELAKON TUAN ANAS MIKAEL,TUAN ANAS MIKAEL,lirik lagu not for sale

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

SIAPA TUAN ANAS MIKAEL  || Aaron Aziz kali ini menjadi hero untuk drama yang diadaptasi dari novel Tuan Anas Mikael. KG layan dari episod pertama dan keempat. Dengan muka Tuan Anas yang kurang senyum tu, nampak sangat ketidaktampanan Aaron Aziz di mata KG. Awww...sebenarnya I minat juga dengan Aaron Aziz ni kalau berlakon. Last tengok lakonan dia dalam Suamiku Encik Perfect 10. 

Dah layan semua episod, ternanti-nanti la pula episod akan datang. Kena tunggu 3 hari tu!!!! Apapun untuk korang yang tak layan Tuan Anas Mikael ni meh la join KG layan. Nak baca sinopsis Tuan Anas Mikael?

BACA SINOPSIS DRAMA TUAN ANAS MIKAEL


Ost Tuan Anas Mikael ni pun sedap. Lagu Stacy bertajuk NOT FOR SALE. Siap KG bagi lirik lagi..ngeheheh.


LIRIK LAGU NOT FOR SALE - STACY feat ALTIMET

Loceng bunyi
Terus teruja sambil ku lari
Namun hampa bila ku dapati
Surat lagi
Dengan rantai emas dari mu

Prada Gucci
Depan mata tapi tak peduli
Dengan apa-apa yang kau beri
Hari-hari
Ku bukan gadis yang kamu boleh beli

Oh aku (tak mahu, ku tak mahu)
Emas permata (tak mahu, ku tak mahu)
Apa pun darimu
Cintaku tak perlu
Dijual beli dengan duit mu

Tetapi (ku mahu, aku mahu)
Kau disisiku (ku mahu, aku mahu)
Kau melayan aku selalu
Dengarlah hatiku
Dengan hati tulus kerna
I am not for sale

Rumah ini
Hanya dipenuhi dengan bunyi
Gema kasut Jimmy Choo kau beli, untuk hari jadi
Yang bukan kau hantar pun sendiri

Kau selalu
Suruh ku bawa Maseratti mu
Beli belah dengan Mastercard mu
Tahukah mu
Ku bukan gadis yang kamu boleh beli

Oh aku (tak mahu, ku tak mahu)
Emas permata (tak mahu, ku tak mahu)
Apa pun darimu
Cintaku tak perlu
Dijual beli dengan duit mu

Tetapi (ku mahu, aku mahu)
Kau disisiku (ku mahu, aku mahu)
Kau melayan aku selalu
Dengarlah hatiku
Dengan hati tulus kerna
I am not for sale

Kalau aku tak berharta
Kau pandang sebelah mata
Kalau aku tak berkereta
Kau takkan belanja masa

Jadi, aku beri semua
Kalau hilang esok kita beli semula
She's curvin' and i let her have her way
Hermes like everyday's your birthday

Margiela untuk Mi Bella
Biar aku sponsor Isabell Marantnya
Bon untuk aku
Muller
Skydweller serba satu

GT atau QP pilih Maseratti
Kalau berhijab ada skaf Cavalli
Givenchy, Tisci
Hanya untuk bini
Kalau not for sale kenapa masih di sini

Oh aku (tak mahu, ku tak mahu)
Emas permata (tak mahu, ku tak mahu)
Apa pun darimu
Cintaku tak perlu
Dijual beli dengan duit mu

Tetapi (ku mahu, aku mahu)
Kau disisiku (ku mahu, aku mahu)
Kau melayan aku selalu
Dengarlah hatiku
Dengan hati tulus kerna
I am not for sale

Tajuk : Not For Sale
Penyanyi : Stacy
Rap : Altimet
Lagu : Mike Chan & Omar K
Lirik : Mike Chan & Omar K
Susunan Muzik : Omar K & Mike Chan


NOVEL TUAN ANAS MIKAEL,SIAPA TUAN ANAS MIKAEL,SINOPSIS DRAMA TUAN ANAS MIKAEL,OST TUAN ANAS MIKAEL,BARISAN PELAKON TUAN ANAS MIKAEL,TUAN ANAS MIKAEL

2 ulasan:

  1. PC ikuti juga KG..betul..sebab selalu Aaron belakon ceria..kali ni watak lain..

    BalasPadam
  2. kerek tuan anas mikhail ni..huhu

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...