TERKINI....CPUV ADA 19 KETUL!!! - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

21 November 2015

TERKINI....CPUV ADA 19 KETUL!!!

TERKINI....CPUV ADA 19 KETUL!!!


TERKINI....CPUV ADA 19 KETUL!!!,TIPS DAPATKAN CPUV,CPUV,APA ITU CPUV

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

TERKINI....CPUV ADA 19 KETUL!!!  || Hari ini KG buka akaun nuffnang ada 19 ketul CPUV terbaru. Wah banyak juga...tapi earning dia tak banyak mana pun. Bersyukur juga KG sebab suda ada 2++. Gatal aje jari nak cash out, tapi tahan hati aje. Heheheh nak kumpul lagi.

Nampak iklan CPUV Kad Mesra Petronas,U-Mobila Test Drive Campaign, Huawei Mate S Phase, Zurich Insurance, Sharp Air Purifier, Shell Project Playwell dan Kleenex bloom.

Ribuan terima kasih kepada nuffnang sebab sudi bagi iklan CPUV yang banyak. Jangan pernah 'takut' bagi blog ni CPUV ya NUFFNANG.

K bai.


psstttt.. Korang peminat Neelofa? Malam ni Neelofa kahwin tau..tapi sebagai isteri KETIGA!!! Tak Percaya? Cer tengok di SINI

7 ulasan:

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...