PROSES BERLAKUNYA KES BUANG BAYI - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

02 November 2015

PROSES BERLAKUNYA KES BUANG BAYI

PROSES BERLAKUNYA KES BUANG BAYI

PROSES BERLAKUNYA KES BUANG BAYI,KES BUANG BAYI
gambar kredit : DISINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera

PROSES BERLAKUNYA KES BUANG BAYI  || Setiap hari kita disajikan berita buang bayi dalam tangki najis la, sungai, tempat pembuangan sampah dan yang terbaru dalam mesin basuh!!! Ya Allah, gilakah manusia zaman kini? Tiada akalkah? Tiada perikemanusiaan kah? Masa buat maksiat tidak fikirkan akibatnya, ingat nikmat tu saja. Huhuhu..KG tak tahu nak taip apa(speechless sebenarnya). Buang bayi macam satu gaya hidup masa kini pulak. Jom baca perkongsian KG bagaimana dari awal bermulanya PROSES BERLAKUNYA KES BUANG BAYI

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

1. salam. Boleh saya kenal awak? Saya tertarik dengan perwatakan sopan awak. Dah lama saya perhatikan awak. Awak budak baik dan saya tertarik la dengan tudung labuh awak. Saya harap kita boleh berkenalan.. ukhuwah fillah orang kata..saya tidak terer sangat arab ni


2. Terima kasih kerana menerima saya. Saya akan try sedaya upaya saya mnjaga awak dan mengikut syariat. Saya tahu saya bukan baik sangat, tapi demi Allah, saya cuba buat yang terbaik untuk awak.

3. Ingat tau,jaga aurat elok-elok..jangan bagi orang lain nampak..keluar dengan kawan2 tau.. jangan seorang2..balik contact saya ek..saya doakan awak selalu..

4. awak,nape tak contact saya. Saya risau awak keluar lama2..ye..memang saya tiada hak pun..saya tahu saya percaya awak,,tapi saya tak tau la nak kata camana. Kita selalu nampak dari jauh je ek.Tapi saya rasa awak macam dekat je dengan saya. Mungkin ni orang kata cinta kot,,awak..awak cinta saya tak? tak nak bagitau.. tapi saya tau awak cinta saya..awak dah malu nak jalan tempat saya lepak sebab malukan?..kih3. .tq.. i love u too..

5. Awak,,selain family,,Allah dan rasulnyer.. awak sayang sapa ek? Sapa saya dalam hati awak?

6. Wak wak..dari kawan kite just panggil saya awak je..macam tak special pulak diri saya untuk awak. saya teringin juga nak jadi macam member2 saya. Panggil sayang.. boleh ke? Awka panggil saya bi ek? Rasa macam baby sikit.Tak salah kan.. just panggilan je..thanks sayang.. love u ..

7. Yang. kengkadang bi tengok sayang ni macam tak percaya bi je. Yelah, bi just tanya sayang pakai apa je kan .. tq ek gtau,,makin dalam pulak rindu kat sayang ni .hihihi..

8. Yang bi nak sayang tau,,sayanglah segalanya unttk bi,,sayang la pmberi semangat untuk bi yang ..bi harap bi ngan sayang tak de rahsia lagi ek.. jangan risau..inikan membuktikan bi caring.. so jangan risau..k..yeye. . bi janji kan jaga rahsia kite..just mesej je kan..love u..papai.. mmuahh!

9. Sayang..dah lama kite mesej,,boleh kita jumpa tak? ye..sayang bawak la kawan2 k..tq yunk! i love u. ..

10. Tq pggl bi ngan pgglan abg.. abg tggu lame da..abg tau..kite x leh pakse dlm hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..

11. Hi sayang,,watpe 2? Nak cakap sket.. nape syg bawak satu battalion nak jumpa abang? sayang x caye kat abg eh.. huhu..

12. Syg..kite jumpe k?..abg suka syg pakai tudung yg abg beli tu..cam wardina lak..bkn syg x cntk.. just nmpk mkn cntk la..nipis sikit je.. nnt jumpa nnt syg bwk sorg dah la k..

13. Syg..abg sory ngan apa jd td.. abg trsentuh jari syg td.. Tol gak ckp syg eh,,trsentuh xpe..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abg kat syg..

14. Thanks jumpa td,,syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke? Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh,,td jumpa abg da berani tenung abg ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa pasni.. tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan abg skali ek..miss u..

15. syg..just nk tanya.. syg cinta bg berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je huhu..yang. . just nk tanya..rambut syg panjang x? just thinking of u at the moment

16. Td terbeli tudung pendek.. yg abg bg kat syg tu.. syg..bg la gmbr syg special untuk abg yg pakai tudung td 2.. Cntk nye syg..gambar ni nak wat wallpaper hp ngan kompter abg la..

17. Yang.. syg cintakan abg berapa percent? Sepenuh hati Thanks syg..love u too.. abg janji,,abg akan jaga syg baik2 dan xkan tinggalkan syg

18. Syg..da lame kita couple kan.. xkan abg pegang tgn pun nak marah.. Syg kan milik abg.. Thank 4 being understanding. .

19. Syg kata Syg cintakan abg sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?
SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR

20. huh! syg mengndung? tahu kat ne cube check balik dgn doktor xkan sekali buat dah mengandung,,check balik k..

21. huh! btol la syg mengndung ni?? syg,,utk kebaikan kita berdua,,lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Nape plak xnak? xberdosa la klu bunuh benda yang masing xbernyawa..gugurkan jelah!!! jgn buat masalah bleh x!!

23. xsakitlah!!! nape manje sangat ni! xkan bnda mudah cam tu pun xbleh buat..

24. sori syg,,abg xbleh temankan syg ke klinik tu,,abg malu klu terserempak dgn family or member,,malu la abg klu diorg nmpak abg bwk syg dgn perut syg yg besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yg mengandung kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku.. lantak kau la bukan masalah aku jgak keluarga kau pulau kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sgt?? aku dah xingin kat kau!! pergi mmpos!

26. jgn kol n msg lg bleh x?!.. aku sibuk.. xde masa nk layan kau!

27.(terputus hubungan)

*wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran..
*si lelaki mencari mangsa baru..
*dan kejadian terus berulang..

Lepas habis baca 1 samapi 27, KG emo la pula. Itu kalau gadis tu meninggal. Kalau umur panjang dan siap lahirkan bayi tak berdosa tu? OOO..patut la selama ni asal buang bayi nama wanita aje naik...yang JANTAN KEPARATNYA cari mangsa baru. Kurang asam jawa betol!!!!
K bai.

3 ulasan:

  1. Sedih kan bila tengok baby kena buang macam tu je... Kita ni punyalah susah nak dapat anak...salam kenal n follow sini

    BalasPadam
  2. teringat ejen 'senangnyer nikah siam',., ;)

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...