KHAS UNTUK STAFF NURSE!!!!

BARANGAN UNTUK JURURAWAT

BARANGAN UNTUK JURURAWAT,JAM JURURAWAT,KASUT PUTIH JURURAWAT,PELBAGAI BARANGAN KEPERLUAN JURURAWAT,KEPERLUAN STAFFNURSE

ANDA SEORANG JURURAWAT? ATAU MUNGKIN BAKAL JURURAWAT? Mungkin ada diantara anda yang sedang mencari di mana hendak dapatkan jam jururawat, pen torch, badge reel Kementerian Kesihatan Malaysia, ID Holder, keychain jururawat, lencana jururawat, button badge jururawat, blood presure manual set, auto blood presure machine, stethoscope, kasut putih untuk jururawat, kasut hitam untuk jururawat, blazer, cop untuk jururawat dan banyak lagi.



Bagi anda yang berada di luar kawasan Kota Kinabalu Sabah, Nurse KK Shop ada menyediakan perkhimatan penghantaran melalui poslaju. Jadi tidak perlu risau lagi untuk mendapatkan keperluan jururawat anda.










Jam jururawat yang comel-comel boleh dipilih.















Sila mesej page  FB NURSE KK SHOP atau whatsapp 012-8170338 untuk sebarang pertanyaan /order.

Bagi yang berada di Kota Kinabalu Sabah, boleh Kunjungi kedai jururawat mereka!

Nurses kk shop ( EVE PINk ),
Central PlazA,
Kepayan Ridge (di atas Giant), Level 1
Terletak di belakang Hospital Queen Elizabeth 1, Kota Kinabalu Sabah.
11 Komentar untuk "KHAS UNTUK STAFF NURSE!!!!"

Menarik..sib baik xde kawan nurse..kalau tak sure suruh beli..

Yang bukan nurse tgk pun tergoda.. Comel... Hehe

kan...yg bukan nurse pun rasa nak beli aje

Comel sangattttt.. Ya Allahh ni nak pergi grab ni

hehehe..kita pun tergoda kak SA

chomeyy dan gojess semuanyerrr., hehe3

Area semenanjung xde outlet ke sis....

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Back To Top