JOM TONTON TELEMOVIE ALIEN PLANET CINTA

JOM TONTON TELEMOVIE ALIEN PLANET CINTA



JOM TONTON TELEMOVIE ALIEN PLANET CINTA,SINOPSIS TELEMOVIE ALIEN PLANET CINTA, BARISAN PELAKON ALIEN PLANET CINTA, OST ALIEN PLANET CINTA
gambar ambik dari instagram 

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

JOM TONTON TELEMOVIE ALIEN PLANET CINTA  || Pelik-pelik tajuk drama, telemovie, movie sekarang kan. Tapi biarpun pelik tetap ramai yang menontonnya!!! Terbaik gitu...Kalau dulu-dulu KG selalu jumpa tajuk-tajuk pelik pada novel aje, sekarang dah le kaca tv. Sebabnya kebanyakan novel sudah diadaptasi ke drama/movie kan. Ada yang bukan kena adaptasi pun tajuk ganjil..ha yang tu dari penulis skrip drama tu la. Sukahati dia la kan...janji penerbit suka. Meh kita tengok apa sinopsis Telemovie Alien Planet Cinta ni.




Sinopsis Alien Planet Cinta

Telemovie ini mengisahkan Amalisa (Atikah Suhaime) melarikan diri dari rumah kerana enggan bertunang. Amalisa kemudiannya bertemu dengan musical truck lalu mengembara bersama. Semasa mengembara, timbul rasa cinta dan kasih sayang di antara mereka. Saksikan segalanya menerusi telefilem Alien Planet Cinta sabtu ini jam 9 malam di Astro Ria.
Para pelakon : Fattah Amin, Atiekah Suhaimi, Harris Baba dan ramai lagi.

1 000 komplen:

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...