ONEXOX.. SIMKAD JIMAT!!!! - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

24 Oktober 2015

ONEXOX.. SIMKAD JIMAT!!!!

ONEXOX.. SIMKAD JIMAT!!!!

ONEXOX.. SIMKAD JIMAT!!!!,simkad termurah, internet murah




ONEXOX 


Simkad inovasi terkini yang menawarkan lebih penjimatan. Simkad onexox yang bakal anda gunakan nanti adalah daripada Company Bumiputera Islam. Dengan onexox anda akan dapat lebih penjimatan dan anda boleh menjana pendapatan dengan hanya modal Rm10 apabila anda memperkenalkan kepada rakan anda..


Ya.. Perkenalkan kepada adik, abang, kakak, mak, ayah / saudara mara / rakan2 anda.. 
Dengan simkad Rm10 Sebagai User pun syarikat berikan Rewards 6% daripada jumlah topup User yg anda perkenalkan Tiap2 Bulan Seumur Hidup..


Pengguna Dapat Penjimatan.. 

Dan Anda Dapat Pendapatan.


Jadi Dealer - Jana Pendapatan Pasif 10% TIAP2 BULAN dan  4 peringkat bawahan.. 

Jadi User - pun Jana Pendapatan Pasif 6%.


Kalau nak jadi Dealer boleh kita jumpa untuk Pendaftaran terus.. Pendaftaran Sebagai Dealer hanya Rm90 shj.. Dapat 5 Simkad!

Kalau nak jadi User, Rm10 shj.. Sy akan pos simkad.. Pos Percuma.. Boleh Kekalkan No Lama/tukar telco.

Sebarang Kemusykilan Hubungi Dealer Sah ONEXOX Anda.

Call / WhatsApp: +60122917059



Daftar DISINI Untuk dapatkan laman web Referel anda!




TESTIMONI
((NAK SHARE PENGALAMAN))

*Dari Dealer Lain...
Dalam seminggu sekurang-kurangnya saya pergi pos simkad kpd SD dan user saya di antara 3 hingga 4 kali. Minimum 10 sim sekali pos. Maksimum tak nak cakap lah. Biarkan ia kekal rahsia. Hihi...😀 nanti kata riak pula. Na'uzubillah. Kat kaunter pos, staff yg sama ja akan terima poslaju saya. Saya agak suatu hari nanti dia akan bertanya juga :  "Sim kad apa ni bang....?".
Benar sekali gerak hati saya. 5 Mac 2015, jam 1.00 tgh spt biasa saya akan pergi pos simkad lagi. Maklumlah sbg penjawat awam, masa rehat saya cuma diantara jam 1.00 hingga 2.00 ptg sahaja.
Selepas memberi salam dan menghulurkan sampul poslaju, saya terus di sapa, "Simkad apa ni bang, kerap sangat saya tengok abang datang pos". Dalam hati.... perghhh dia bagi bola tanggung ni.
Saya pun seringkasnya story lah kelebihan simkad Onexox. Dan dia pun cakap.... "Esok bawakan saya 2 sim bang. Ini no hp saya, malam ni kita wasap. Saya dah lama dengar tapi saya tak ada info lanjut"
Malamnya kami berwasap. Dlm 5 minit terus dia cakap. "Wow !! Wajib beli ini simkad. Jimat gila... Esok kasi saya dua sim. Siap-siap daftar ye bang. Topup sekali RM50 X 2".

Moral of the story;

1. Niaga simkad Onexox memang mudah. Rugi tak ambik peluang.
2. Servis itu mustahak dan ia adalah jantung untuk sama-sama sukses
3. Simkad Onexox menawarkan LEBIH penjimatan. Bukan sekadar jimat tetapi ia LEBIH Jimat!
Terima kasih

Daftar Untuk Dapatkan Referel WEBSITE ANDA Di Sini untuk Promosi Online:
ONEXOX AUTHORIZED DEALER

1 ulasan:

  1. Betul ke line tak akan mati walaupun dah lama tak topup?

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...