JOM SERTAI AUTO PING DI TELEGRAM - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

22 Oktober 2015

JOM SERTAI AUTO PING DI TELEGRAM

 AUTO PING ENTRI BLOG DI TELEGRAM

Auto Ping Entry Blog di Telegram,JOM SERTAI AUTO PING DI TELEGRAM, AUTO PING ENTRI BLOG DI TELEGRAM
kredit: mommy irra

Assalamualaikum dan salam sejahtera

JOM SERTAI AUTO PING DI TELEGRAM  || KG percaya korang baru terbaca tentang auto ping entri blog di telegram kan. Selalu manual ping di facebook, google dan banyak lagi. Kali ni biar kita auto ping entri kita. Tapi kena update blog la baru keluar entri blog korang di autoping telegram tu. Okey la, tak mau menaip panjang, jika korang berminat nak sertai autoping di telegram tu SEGERALAH hubung dengan puan muda Mommy Irra.

katanya 

Lagi ramai yang join, lagi besar audience coverage dan lagi meriah dengan link entry yang akan dikongsi bersama. 

Cuba Try Test tengok di  http://telegram.me/PingEntriBlog

Boleh juga usha blog PCL 

1 ulasan:

  1. Nak.. ! tapi kena tunggu nset sihat dulu.. kalau tak, hang memanjang...

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...