CABARAN7HARI EFGKBBA PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

03 Oktober 2015

CABARAN7HARI EFGKBBA PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI

CABARAN7HARI EFGKBBA PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI

CABARAN7HARI EFGKBBA PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI

Assalamualaikum dan salam sejahtera

CABARAN7HARI EFGKBBA PERKARA WAJIB BUAT SETIAP HARI  || Setiap hari KG WAJIB buka blog. Tengok statistik dekat dashboard , post apa yang mendapat hits tinggi, approved komen rakan blogger dan balas kunjungan kalau sempat dan line internet laju. Secara ringkasnya memang inilah perkara wajib KG setiap hari. Jika tiada internet hidup KG macam bingung sikit. Heheheh...okey la tu aje...Korang pulak macamana?Apa perkara wajib korang buat setiap hari?



#DAY1 CABARAN7HARI EFGKBBA SELFIE PALING COMEL
#DAY2 CABARAN7HARI EFGKBBA APA ADA DALAM WALLET ANDA


#CaBaRaNiNsTaBLoG7HaRiEFGKBBA
#EfGKbbA
#ExChANgeFeEdGrOuP
#KeLAbBLoGgErBeNAsHaARi

5 ulasan:

  1. As salam

    Salah satu perkara wajib yang saya buat setiap hari jugak..Check statistik blog di GA..heeee

    BalasPadam
  2. ini baru betul Blogger Tegar... hehehehe.. ;)

    BalasPadam
  3. bagus Kak gojes kalo yana lah dtg malaih dia seminggu tak bukak, time blaja ritu pon mmg terabai habis blog

    BalasPadam
  4. Hehehe mmg nama pon blogger kan..tapi kak lya ada jugak laaa tak sempat bukak blog

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...