AFB FEED

WATAK KARTUN POCOYO

2:00 PTG

WATAK KARTUN POCOYO





Assalamualaikum dan salam sejahtera

WATAK KARTUN POCOYO  || Korang pernah tonton kartun pocoyo? Ala..yang baju biru comel-comel tu. Bukan doraemon tau. Cer tengok gambar tu, yang buat gaya comel tu itu lah watak kartun pocoyo. Comelkan...Yang disebelah tu pula anak KG bersama adik sepupu KG. Adik sepupu KG yang bagi gambar ni.

K tu jer...

You Might Also Like

5 komen

  1. comel nya, saya pernah tonton pocoya disebabkan sepupu kecik saya nak tonton
    heheeh

    jemput baca part 2 ada apa di hello kitty house

    BalasPadam
  2. Jom jom join GA ni.. :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/giveaway-shawl-by-melodi-cinta-kita.html

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Advertise

Logo Sabahan Blogger
APDM SAPS

SABAHAN BLOGGER(DI BAWAH BAYU KAMI BERSATU)