SUAMI TOLONG... - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

06 September 2015

SUAMI TOLONG...

SUAMI TOLONG...


SUAMI TOLONG...
KREDIT : DI SINI


Assalamualaikum dan salam sejahtera

SUAMI TOLONG... || Jika anda seorang suami, tolonglah isteri anda. Jika anda suami yang bekerja dan isteri surirumah, tolonglah isteri anda. Jika anda suami yang bekerja dan isteri juga bekerja, balik dari kerja tolonglah isteri anda. Jangan asyik menghadap handphone layan group di whatsapp. Sembang memanjang. Atau main game COC. KG sendiri bekerja, balik kerja memang ada rasa penat. Tapi memandangkan anak-anak dan suami perlu makan, KG gagahi buat semua kerja rumah. Tidur jam 10, bangun pagi sambung kerja dirumah sebelum jalan ke pejabat.

Jika suami tolong sikit saja pun itu sudah memadai pada sang isteri. Tolong tengok isteri buat apa didapur pun tak mengapa dari layan sembang di group. Sekurang-kurangnya isteri tahu bahawa suaminya perasan yang isterinya buat kerja rumah dengan sempurna.

Okey la..tu jer KG membebel...Kbai.

5 ulasan:

  1. cara yang terbaik adalah dengan slow talk.

    BalasPadam
  2. suami kalau sayangkan isteri,memang dia akan tolong isteri buat kerja mana yang patut.cukup layankan anak masa isteri tengah buat kerja pun dah cukup.;)

    BalasPadam
  3. betul tu..kita hidup saling bantu membantu

    BalasPadam
  4. alhamdulillah suami elly jenis menolong...hihihiih...
    lebih2 lagi time elly tgh pregnant...
    tp idok ler sume keje dia buat kan... sama2 buat keje umh../masak/jga anak..
    so..xdela elly rasa terbeban...

    ceria2 ke blog elly.. ;)
    GET CLEAN HOMECARE SHAKLEE

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...