PUAN GOJES VS KAK GOJES - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

05 September 2015

PUAN GOJES VS KAK GOJES

PUAN GOJES VS KAK GOJES


 PUAN GOJES VS KAK GOJES Belog Kak Gojes

Assalamualaikum dan salam sejahtera

PUAN GOJES VS KAK GOJES   || Maaf ini bukan entri mau bergaduh arrr. KG saja-saja buat entri ini. Dalam dunia blogging ni macam-macam nama kita boleh jumpa.Cik Epal, Mak Dara dan ramai lagi.(maaf tak ingat semuanya..terlalu ramai sampai tak tertaip).Sebelum ni KG ada buat entri asal usul nama KG di ENTRI INI. Jadi kali ini bukan la mau taip pasal asal-usul lagi.

Siapa tak kenal PUAN GOJES? KG sudah lama kenal dia...dialam maya aje. Tahu dia dari Sabah juga. Masa KG tidak aktif, PG sangat aktif berbelog rajin join contest sana-sini. Macamana KG tau? sebab ada juga blogger yang tersilap tegur dorang ingat KG adalah PG. Kami adalah individu atau blogger yang berlainan. Yang sama hanya penggunan GOJES tu..hihhi...dan kami berdua ada persamaan... ORANG SABAH BAH PULAK KAMI.

Okey...yang belum kenal dengan PUAN GOJES, boleh la ke blog PG. K bai....


kredit sama gambar  PUAN GOJES 

10 ulasan:

  1. sis berdua mmg femes... akak pun memula ingat org yg sama... hehe

    BalasPadam
  2. kak gojes,,bloglist nyamuk terbang belum thu lgi..huhu..akk join ke?

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/

    BalasPadam
  3. lah ye ke? saya pun igt KG ni PG pada mulenyee . rupenye berbeza, tapi takpee , selamat berkenalan dari kelantan :)

    BalasPadam
  4. 2 yang gojes..hehe

    KG, rupenya ena no 2 kepohh kat sini la ( merujuk pada carta 'paling kepoh)..kah3

    BalasPadam
  5. wah..sabah mari ya..IbuNoey pun asal dari Sabah ni,KG.salam kenal.

    BalasPadam
  6. hahaha. adui. terkesima seketika PG sebab KG make this entry :)
    terima kasih KG. hehe. PG pun memang perasan KG lama da. PG je selalu tukar2 blog kan. before this pakai puangojes blog, then last kekal dengan blog mrsyatie ni pula.
    apa pun. semoga hubungan sesama blogger kita akan sentiasa berkekalan ya KG.

    KG, ada lagi satu CG (Cikgojes = ni blog dia http://mirad-myrad.blogspot.my/)

    :D

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...