TIPS UNTUK KEKAL SIHAT:MINUM AIR SUAMI - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

28 Ogos 2015

TIPS UNTUK KEKAL SIHAT:MINUM AIR SUAMI

TIPS UNTUK KEKAL SIHAT:MINUM AIR SUAMI


TIPS UNTUK KEKAL SIHAT:MINUM AIR SUAMI


Assalamualaikum dan salam sejahtera 

TIPS UNTUK KEKAL SIHAT:MINUM AIR SUAMI   || "Eh..betulkah kalau minum air suami boleh kekal sihat?" Okey ...tajuk entri ada bunyi lucah di situ. Tapi niat KG bukan sengaja buat entri lucah ya... Gambar di atas tu sebenarnya KG cedok dari wall fb kawan-kawan suatu masa dulu(tak ingat tahun berapa). Agaknya ada rakan-rakan yang membaca mana-mana akhbar dan ternampak 'kelucahan' di situ kemudian dimuat turun ke Facebook.

Sudah jadi kebiasaan kan, asal ada yang pelik atau menarik atau apa-apa la..kita ambik gambar terus upload dekat wall FB. Dan ramai yang LIKE, KOMEN, SHARE. hihihi..apa kurangnya yang buat entri dalam blog. (KG la tu) kebetulan tiada idea kan jadi ambik la apa yang boleh di olah balik.

Sebenarnya ada kesilapan ejaan pada keratan akhbar tu membuatkan yang tidak lucah jadi lucah. Oleh sebab akhbar ni satu tatapan umum juga, maka bila terjadi kesilapan macam tu memang la ada pihak-pihak yang kritik. Tidak kurang jugak yang malu, cuba kalau korang punya gambar dan ayat dia tu untuk korang. Maunya tak malu...Takkan minum air suami kan. KG faham perkataan sebenar tu sepatutnya air suam. Tapi biasalah, orang ni benda kecik aje pun dibesarkan. Apapun untuk masa akan datang pastikan ejaan tu betul dan menyampaikan maksud yang betul.Hehehehe

Kbai.


2 ulasan:

  1. assalamualaikum,....wah....yaya suka sangat entry ni....terima kasih tau... hihihiii...jemput follow & komen di ruangan entry yaya cendana ye.... www.yayacendana.com
    terima kasih...

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...