JOM SERTAI SIMPLEHIJAB AFFILIATE - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

18 Oktober 2015

JOM SERTAI SIMPLEHIJAB AFFILIATE


JOM SERTAI SIMPLEHIJAB AFFILIATE 

JOM SERTAI SIMPLEHIJAB AFFILIATE ,sistem affiliate simplehijab
klik DISINI untuk register


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate kami ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.


Apa yang lebih menarik lagi?
1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 5% (bergantung kepada jenis tudung) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di SIMPLEHIJAB.



61 ulasan:

  1. Good luck KG....nanti SA join eh

    BalasPadam
  2. haiiiii agent simplehijab.. ^_^

    BalasPadam
  3. wahhh..cam leh jadi agent je ni..

    BalasPadam
  4. wahh..org pun join jugak td KG..

    BalasPadam
  5. salam, fizi dtg berkunjung disini :)

    BalasPadam
  6. wah bestnya ni, program affiliate ni memang membantu

    BalasPadam
  7. anda ditag!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2015/08/bloglist-september-nyamuk-terbang.html

    BalasPadam
  8. Tudung cantik2 kat simplehijab ni..baru la tak segan nak promote (jadi affiliate) kan..

    BalasPadam
  9. menarik KG. kiranya duduk diam-diam pun masyuk kan :)
    Nuffy tengah beradu lagi. nanti PG masuk lagi :)

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah.. dah join.. :)

    sambil2 tu jangan lupa GA kak ain ye..
    InsyaAllah ada 3 hari lagi...!!

    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ala ain...KG x pandai parodi la...

      Padam
  11. peluang nak buat duit juga nie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ah...ambik semua peluang yg ada

      Padam
  12. terbaik..muslimah memang kena berhijab ya

    BalasPadam
  13. http://madey09.blogspot.com/ salam kenal

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah org sabah ka....bah KG pg sana nt..d blog

      Padam
  14. Bagus sertai affiliate ni, dapat juga side income

    BalasPadam
  15. macam best nak join jugak lah


    jemput ke blog klik baca

    BalasPadam
  16. Bonde dah register tunggu jer lahhh he he he

    BalasPadam
  17. Akak...hai...yaya dah buat ni..tapi mcm tak reti sgt..mcm mana eh..

    BalasPadam
  18. ena singgah nk bgtahu KG menang!!!

    tahniahhhh


    http://www.aeinnamusa.com/2015/09/pemenang-giveaway-10-by-ena.html

    BalasPadam
  19. Rasa kawan macam dah join , program yang ini

    BalasPadam
  20. Zumal pun join juga Simplehijab nie

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...