AKU DI DENDAAKU DIDENDA - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

11 Ogos 2015

AKU DI DENDAAKU DIDENDA

AKU DIDENDA

AKU DIDENDA,EFG,EXCHANGEFEEDGROUP,EFGKBBA
SUMBER:GOOGLE

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

AKU DIDENDA kerana lambat tanda kehadiran di EFG (Group Whatsapp) Bukan setakat lewat, tapi tak dapat tanda kehadiran langsung. Kalau di sekolah maknanya tak hadir la tu kan. KG ni sebenarnya kalau tak bersambung dengan dunia luar (internet) memang tak duduk diam, tapi disebabkan di kampung asben KG towernya dah rosak dan sampai sekian haribulan tak dibaiki maka dunia luar tak dapat dihubungi bila seharian berada di kampung.
Apapun, DENDA kali ini memang patut la. Itu KG akui kesalahan sebab tak hadir heheheh. Lagipun sibuk memasak menyediakan hidangan untuk open house di gerai mak mentua. Kalau sehari aje tak hadir tak mengapa, jangan aje setiap hari.  KG selalu TICK kehadiran awal kalau line ada pada waktu malam, kalau tak ada maknanya kena tick pada waktu pagi masa perjalanan ke pejabat. Kalau terlambat juga, maknanya KG tak jumpa line masa dalam perjalanan tu..heheheh. Gurau jer.
Okey la...rasanya cukup entri denda kali ini. KG harap selepas ini KG tak kena denda lagi. Sebab KG dah order modem broadband + Repeater 3G. Dapat la online memalam. Insyallah. Kalau la modem tu berfungsi dengan baik di kampung halaman asmara husband KG. Sekian dulu ya..kbai.

1 ulasan:

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...