PENGANJUR RAYA GIVEAWAY RUN AWAY SUDAH - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

24 Julai 2015

PENGANJUR RAYA GIVEAWAY RUN AWAY SUDAH

PENGANJUR RAYA GIVEAWAY RUN AWAY SUDAH


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Salam petang Jumaat semua... Hari ini KG tetiba rajin cek blog-blog penganjur giveaway yang KG sertai. Banyak juga yang KG sertai, sebab lebih dari dua giveaway yang KG sertai. Malangnya tak bertuah jadi pemenang. 

Dipendekkan cerita, KG buka la blog satu ni dia anjur giveaway bertajuk RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE . Giveaway tu tamat pada 5 Julai 2015 lalu. Tapi Pengumuman pemenang pun tak ada tetiba blog lesap..eh not found. Tak percaya? cuba korang klik RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE. Atau KG yang silap tekan? mohon maaf kalau silap tekan tapi tak jumpa blog penganjur. Kalau korang jumpa maknanya KG yang silap ler tu. (dah boleh buka dah...beliau baru buka balik blog tersebut...(UPDATED PADA 25.07.2015)


RAYA GIVEAWAY BY RAFYDAHOUSE

KG ada ucapan raya buat yang berkenaan...kalau nak menganjur GIVEAWAY tu biarlah niat yang betul. Maksud niat yang tak betul, korang buat GA setakat nak naikkan follower aje lepas tu lesap. Apa maknanya korang buat begitu? Bukan dapat apa pun kan...dan kalau nak lari pun lari laju-laju erk..Okey...selamat hari raya aidil fitri..tahun depan anjur lagi ya. Buat yang menganjur dengan baik tu TAHNIAH dari KG...lepas ni buat lagi KG join lagi. Nanti kalau KG anjur giveaway korang pulak join ya...KG takkan lari punya sebab KG ni mudah semput.

sekian dulu. Kbai.

30 ulasan:

  1. baru ingat, emy pun ada join.
    tp klik kat situ, eh takde?
    ke emy pun salah. hihihi
    IG dia apa eh? lupa la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah buka balik blog beliau...pemenang dah kena umum pun...KG aje yg tak tau beliau nak tutup blog...

      Padam
  2. Penganjur sudah lesap huhuuh

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah kena umum..tapi lepas umum beliau nak tutup blog...

      Padam
  3. uik..x jujur rupanya...kesian yang lain2 dah join...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bukan tak jujur SA..tp dia dah umum kemudian tutup blog.skrg baru buka balik blog tu

      Padam
  4. Balasan
    1. dia dah umum pemenang dan pemenang dah dapat hadiah pun..kemudian tutup blog tp skrg dah buka balik

      Padam
  5. asslamualikum.. maaf.. sebenarnya sy menang tuk pertandingan itu.. memang xleh akses sbb dia skrg dia bz..
    ini entry mengenai hadiah yg sy menangi.. brg sy dah sampai pon.. mmg de 2 je pemenang.. yg sorg lagi sy x de plak tgk siapa
    http://www.nurfuzie.com/2015/07/pemenang-raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam..tahniah krn salah seroang pemenang. mohon maaf kerana KG tak tahu ceritanya dia dah umum dan pemenang dah dapat hadiah kemudian dia nak tutup blog

      Padam
  6. dan ini pulak entry sy yg mana dia ada komen menyatakan sy dah menang
    http://www.nurfuzie.com/2015/07/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tahniah kerana anda salah seorang pemenang

      Padam
  7. Aah..senasib..harap tak ada lah lagi kes macam ini lagi...kesian orang2 yg join tuh..

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dah umum pemenang dan pemenang dah dapat hadiah pun..kemudian tutup blog tp skrg dah buka balik

      Padam
  8. Assalamualaikum kak gojes. Sy penganjur ga ni.sy siti rafidah tuan empunnya blog rafydahouse.blogspot. sy x tipu mana2 pihak KG. Sy dah buka balik blog sy. Boleh cek pemenang ga tu. Tq.

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam..tq singgah d sini. Saya dah baca balik blog awak pagi ini (25.07.2015) mohon maaf ya, sebab saya tak tahu awak nak tutup blog selepas settle kan hadiah GA awak.

      Padam
  9. yg ni plk tuk pmenenag lagi stu. sis tu pon dh mentionkan dia mng

    dotdotmissme.blogspot.com/2015/07/ehh-aku-menang-serius.html?m=1

    mgkn ada misunderstanding yg bllaku.. blh msukblk blog beliau.. dia dh aktif smula.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq...sy dah masuk blog beliau..mohon maaf sekali lagi dan tahniah ya

      Padam
  10. oooo... macam tu pun ada jugak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dah umum pemenang dan pemenang dah dapat hadiah pun..kemudian tutup blog tp skrg dah buka balik

      Padam
  11. huhu sy pun pernh kene tipu b4, thats why kebanyakan blogger hanya akan join GA dari well known blogger sebab ianya lebih telus dan kutipan hadiah pun dah dikutip siap2 dari sponsor..
    Btw Selamat Hari Raya ye buat kak gojes sekeluarga :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dah umum pemenang dan pemenang dah dapat hadiah pun..kemudian tutup blog tp skrg dah buka balik

      Padam
  12. Huhu.. Kalau tak ada tekad yg kuat jgn anjurkan ga.. Kesian yg join dan sponser yg menjadi mangsa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dah umum pemenang dan pemenang dah dapat hadiah pun..kemudian tutup blog tp skrg dah buka balik. dia aje yg bagi hadiah xde yg sponsor

      Padam
  13. penganjur tu dah bukak balik blog dia. salah faham je ni :) sabar ye KG ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ah..dah boleh buka balik blog dia...KG dah mohon maaf dah pun

      Padam
  14. kenapa mas buka boleh ..aik..
    ni pengumuman pemenang
    http://rafydahouse.blogspot.com/2015/07/pemenang-raya-giveaway.html
    lama dah dia umum pemenang tu....
    hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang la boleh buka sebab dia dah buka balik blog dia...klu dia dah tutup blog memang xbleh buka cik adik mastura...sy dah baca dah komen cik adik mastura dibelog beliau...mastura terkejut sy pun terkejut juga...apapun mohon maaf sekali lagi sy ucapkan pada cik rafydah ya cik mastura

      Padam
  15. Saya klik jugak, tapi ada keluar dah..

    Bagus nasihat tu. Btw, saya pun ada join satu giveaway ni. Terpilih sebagai pemenang pulak. Barangan korea pulak tu. Dah claim hadiah tapi sampai skrg takde apa2. Penganjur giveaway mcm tak bertanggungjawab pulak. Katanya hadiah sampai before raya tapi ni dah raya keberapa... Nasib2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. dia dah umum pemenang dan pemenang dah dapat hadiah pun..kemudian tutup blog tp skrg dah buka balik

      kan mmg sakit hati bila join dan dah menang tp hadiah x sampai...

      Padam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...