MOHON MAAF KEPADA BLOGGER RAFYDAH - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

25 Julai 2015

MOHON MAAF KEPADA BLOGGER RAFYDAH

MOHON MAAF KEPADA BLOGGER RAFYDAH


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Maaf..malam-malam baru dapat UP entri. Entri ni susulan kepada entri PENGANJUR GIVEAWAY RUN AWAY SUDAH. KG Ada up entri petang tadi pasal penganjur yang sudah tidak dapat dikesan. Tak sangka Ada ramai yang respond...termasuk penganjur giveaway sendiri. Komen Ada masuk pada emel KG tetapi oleh sebab line tidak berapa OK..maka komen-komen tidak dapat dipublish.

Petang tadi KG on off kan modem semata-mata nak pastikan link penganjur ada atau tiada.Dan memang tiada sehingga entri tu KG up. Atau hanya pemenang saja yang dihubungi. Mana-mana giveaway pun kita nak ambik tau siapa yang menang kan. Jadi bila cek blog dah 'not found' KG sangka memang GANJIL la,lagipun dah 24.07.2015.

Apapun, di sini KG nak mohon maaf kepada penganjur giveaway tersebut cik Rafydah KG harap lepas ni memana yang buat giveaway tu kalau dah letak tarikh umumkan pemenang jika ada Aral atau halangan silalah bagitau...kerana Dengan melenyapkan blog kita..pelbagai andaian yang dibuat. Contohnya macam KG ni..dah buat andaian penganjur lari. KG baru baca (blog cik Rafydahouse yang beliau nak tutup blog..owh..okey sebab tu KG nak masuk blog dia semalam tak dapat. Tapi dah boleh masuk dah sebab beliau dah buka balik.. BOLEH KLIK DI SINI. Saya tak lari atau lesap Mohon maaf sekali lagi buat cik Rafydah. KG dah baca komen Cik Rafydah tu dan komen yang menang GA tu, terima kasih singgah komen dan bagitahu anda adalah salah seorang pemenang. Harap kesilapan KG dimaafkan. Dan akhir sekali tahniah kepada para pemenang. Kepada yang ada membaca entri PENGANJUR GIVEAWAY RUN AWAY SUDAH ianya adalah salah faham kerana cik penganjur dah umumkan pemenang tapi nak tutup blog dan KG masuk blog tersebut masa dah kena tutup. Kemudian KG UP la entri tu. Salah seorang pemenang baca entri tu kemudian maklumkan pada penganjur dan penganjur buka balik blog beliau. Gitu la ceritanya.(kalau ada adegan cerita yang tertinggal..sila tinggalkan komen di tempat yang disediakan okey)


Okey..sekian.

7 ulasan:

  1. Maybe KG boleh online guna laptop lak untuk kepastian. Susah gak bila sponsor lari ni. Kesian kat pemenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sy x lari la. Tkda yg sponsor pun. Hadiah smua dr poket money sy sdri. Bole tgk dlm blog sy. Kesian apa nya pemenang da lama dpt hadiah.

      Padam
    2. baru dpt online dgn pc.. beliau bukan sponsor tapi penganjur..dah buka balik dah blognya. Hadiah pun dah pemenang terima.

      Padam
    3. maaf la cik rafydah, saya tak tau awak nak tutup blog lepas dah umum pemenang dan pemenang dah terima hadiah GA awak...tq singgah komen d sini ya...

      Padam
  2. Lain kali siasat btl2 ya KG. Xpa la, mungkin KG trlrpas pandang entry2 sy sebelum ni. Selamat hari raya maaf zahir batin KG.

    BalasPadam
  3. yang baik jadikan teladan, yg tak baik jadikan sempadan, yang sedap kita makan sama2

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah dah dipermudahkan....

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...