ATTENTION TO ALL EFGiers!!! - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

05 Julai 2015

ATTENTION TO ALL EFGiers!!!

ATTENTION TO ALL EFGiers!!!

HANDPHONE MASUK AIR, CARA ATASI HANDPHONE MASUK AIR
Gambar hiasan disumbangkan : google

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Ini entri khas buat EFGiers. BOD,admin, adik-adik dan kakak-kakak EFGiers. Maka dengan ini KG isytiharkan KG cuti terkejut dari aktiviti di whatsapp dan telegram bermula hari ini iaitu hari Ahad. Ini kerana handphone Lenovo A880 yang sememangnya sudah sedia buruk telah menerjunkan dirinya ke jag oren pagi ini. Rasanya sudah hampir lemas sekarang sedang dimasukkan ke wad ICU (beras). Jadi mohon ya...sesiapa juga yang prihatin tolong maklumkan yang tak maklum lagi ya.
Kalau ada EFGiers yang nak sponsor handphone bagitau aje..eheheheh.Macam orang vodoh aje bila handphone tak de..k la...sekian pengumuman khas untuk EFGiers.


17 ulasan:

  1. hehe..sadis giler masuk dalam jag air >_< ok ok nanti dayah kasi tahu BOD =)

    BalasPadam
  2. aksi bunuh diri ke hp tu kg.. Huhu semoga dpt di selamatkan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. agaknya la reena..bunuh diri minta ganti baru..abis la duit bonus bikin beli henpon

      Padam
  3. Alaaa siangnya Kak Gojes, harap papaglamz ketua #perangtag boleh sponsor

    Biar henpon jatuh atas muka jangan jatuh lemas

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak sempat lancarkan meriam buluh ikut #perangtag papaglamz...huhuh..harap sponsor dia jer ni..hehehe

      Padam
  4. pasal apa plak HP tuh bunuh diri macam gitu sekali...merajuk nak baju raya baru tuh KG...hehehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan kak SA..aje jer hp ni nak makan duit bonus orang

      Padam
  5. gambar sbg hiasan ..ok, ingatkan itu jag oren KG..huh takziah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah..gambar hiasan la pcl..hehehe

      Padam
  6. Hahahh dye nak hp raya tu. Ni mesti KG ada ckp nk fon baru ni... dye merajuk terus bunuh diri.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahah...tau2 jer kan..KG mmg nak henpon asus..bru nawaitu...

      Padam
  7. hHahahahahaha...KG, Along nk tnya soalan RARE,..... knapa jag tu jag oren? xd prisa len ke? epal ke?laici ke?ahha

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang ada oren aje along..lain2 perasa takde...hehheh..anak2 minta buat..ikut permintaan la..

      Padam
  8. hahahahha KG.. nak gelak ke nak simpati.. takpe.. nurse nurse icu (kutu beras) akan memberi layanan terbaik sepanjang cik lenovo tu admit kat icu hahaah...

    BalasPadam
  9. Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Raajiuun.... lepas sorang sorang... who's next?

    BalasPadam
  10. ok KG Noted, salam takziah di bulan ramadan hihi :)

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...