KELEBIHAN BERBULU DI KETIAK DAN DADA - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

16 Jun 2015

KELEBIHAN BERBULU DI KETIAK DAN DADA

KELEBIHAN BERBULU DI KETIAK DAN DADA


Masa sekolah menengah dulu, ramai kawan-kawan KG suka tengok filem bollywood. Time itu filem yang memang malatop adalah Kuch Kuch Hota Hai...heronya Datuk Shah Rukh Khan (masa tu belum dapat title Datuk lagi) Heroinnya Kajol...(Tapi aku lebih suka Rani Mukherjee dan Preity Zinta) sentuh sikit pasal title Datuk ni, di India dorang anggap title ini macamana erk?

Okey la, cerita di sini pasal bulu dada ok...dan ianya memang berkaitan dengan pelakon Bollywood. Merujuk kepada kata kawan-kawan sekolah KG dulu.(mereka ini peminat gila dengan pelakon Bollywood) sanggup beli majalah yang ada muka star Bollywood yang suka buka baju paras pusat untuk tayang bulu dada yang lebat.Huhu..di tempat KG juga si Pakistan penjual kain yang suka kasi hutang sama orang itu memang berlambak la.

Ada kawan KG yang seorang ini kata, dia suka bangsa Pakistan..ala-ala pelakon Bollywood konon panjang hidung, bulu dada lebat dan bulu mata pun cantik panjang melentik. Dan lepas SPM saja dia kahwin dengan Pakistan yang suka bagi hutang ini. Kawan KG itu, non muslim. Jadi kahwin dengan ini Pakistan dia masuk muslim. Dan sekarang bila KG terserempak dengan kawan itu bersama anaknya...huhu..muka anak dorang memang lawa la. Muka Pakistan gitu. Hidung panjang bulu mata pun melentik) si kawan ini pun sudah bertudung. Syukur Alhamdulillah.

bulu dada, lelaki berbulu dada,bulu ketiak.kelebihan berbulu badan
(huhu ini macam ka bulu dada yang lebat? ohohoh...KG rasa macam nampak Orang Utan jak la si Robbie williams ni)

Pssssttttt...segala bulu la panjang kan?ngehehehe...dan lebat? Pointnya di sini KG TIDAK tergolong dalam MINAT pada orang yang berbulu lebat okey....bagaimana pula dengan lelaki? Adakah kamu si Lelaki yang suka pada wanita, Gadis, Perempuan yang ada bulu seperti gambar di bawah?
bulu dada, lelaki berbulu dada,bulu ketiak.kelebihan berbulu badan

(hikhikhik..gambar ini KG google dengan menggunakan keyword 'Bulu Dada Lebat'. apa kaitan dengan awek berbulu ketiak ni erk? Alahai...agaknya dia rasa dirinya cukup seksi la konon ni)

1 ulasan:

  1. Hahahhaha. Mimin pun x.suka bulu. Min aggap org yg bela bulu kat ketiak tuu mcm x jaga kebersihan

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...