GARA-GARA C.O.C

GARA-GARA CLASH OF CLAN



Sumber:Facebook

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

C.O.C punya angkara, macam ni la kejadiannya. KG pun main juga benda ni tapi tiada la sampai berhenti tepi jalan semata-mata untuk WAR. Macam otak kau sewel aje...hahahah. Kan bini dah marah. KG pun marah juga kalau asben KG sampai macam ni.


Pengajarananya, kalau main games tu berpada-pada la yer. Jangan sampai memperhambakan diri pada C.O.C pula. K bai.
3 Komentar untuk "GARA-GARA C.O.C"

Sy main jgk. .memang addict tp xmpai cam tu . hahhaha. dr GA yang sama. http://shapurplegirl.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Nasib baik saya tak suka main game tu..

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Back To Top