REVIEW NOTA PURBA | FENDI ROCKA JEJAKA MELAYU TERKACAK - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

14 Mei 2015

REVIEW NOTA PURBA | FENDI ROCKA JEJAKA MELAYU TERKACAK

 REVIEW NOTA PURBA| FENDI ROCKA JEJAKA MELAYU TERKACAK...EH KACAK KER?
fendi rocka,fr,FR,Nota purba,blog nota purba,jejaka melayu terkacak,kack ker

 
Korang mungkin sudah tahu apa itu EFG. EFG merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog melalui perkongsian feed link di blog yang terlibat. Setiap blog yang join secara langsung pautan feed blognya akan terpapar di blog lain mengikut jadual yang dipersetujui , ini dimaksudkan pertukaran yang membantu meningkatkan trafik blog secara sihat melalui ukhuwah blog/ blogwalking dan belajar teknik untuk meningkatkan prestasi blog ahli.

Bermula hari ini, setiap seorang ahli EFG ada direview. Dan insan pertama yang bertuah di review adalah blogger yang menetap di Selangor.

Di kenali dengan nama pena FR atau FENDI ROCKA  pemilik blog yang misteri ini menggarapkan hasil tulisan yang berseni lantaran dari sifatnya yang menyerupai seorang anak seni yang mengacarakan rancangan Melodi di TV3 iaitu Awal Ashari.
Blog beliau "Nota Purba" pasti akan menjadi salah satu blog yang korang tidak lupa untuk singgah. Sebab apa? Yang tu korang kena pergi sendiri ke blog Fr. Satu entry sahaja sudah cukup untuk menjawab persoalan di atas.

Blog yang jauh dari gosip-gosip liar Nota Purba berkisar tentang apa yang terjadi kepada penulis itu sendiri di dalam kehidupan seharian. Jika di lihat dari mata kasarnya dan di baca dari nalurinya, pasti pembaca di luar dapat merasakan aura di sebalik pemilik blog Nota Purba yang penuh misteri.

FR merupakan ahli EFG yang ke 24 daripada 41 orang ahli EFG. Walaupon EFG mempunyai ramai adik-beradik, FR sangat disayangi dan disenangi oleh semua adik beradik EFG. FR yang kuat mengusik itu mengeratkan hubungan kami semua bagaikan sebuah keluarga besar yang bahagia di alam maya.

Kata-kata kekuatan FR dalam hidup adalah "Move on!"

FR seorang yang kelakar. Pasti semua terhibur bila ada fr. EFG dah menemuramah FR secara maya dan jawapan bagi soalan di bawah ini dah boleh memberi clue siapakah FR sebenarnya.

"Chemistry adalah bila mata kita saling berpandangan, timbul buih-buih cinta, dan common sense mula keluar dari kepala, kat situ kimia jahat memainkan peranan. ulang 50 kali utk cukupkan 200words.", itu kata FR tentang C.H.E.M.I.S.T.R.Y

 Jom terjah blog si jejaka terkacak FENDI ROCKA


9 ulasan:

  1. hanya berkisah tentang dunianya sendiri. x jemu baca entry FR

    BalasPadam
  2. Entry FR punyai jalan cerita yang mempunyai tanda tanya yang jelas..

    BalasPadam
  3. Entry yang bersahaja, suspens dan mencuit hati menarik sesiapa sahaja untuk membaca blog Nota Purba... Semoga Fr diberi kesempatan masa dan idea yang banyak untuk terus berkarya dan mewarnai dunia blogger...

    BalasPadam
  4. penulisan yang tersendiri. menghiburkan..

    BalasPadam
  5. mana yang kelakarnya?saya tengok tak kelakar pun FR ni, setakat harapkan kacak je lah lebih.pui!

    BalasPadam
  6. jangan biarkan diri anda diselebungi misteri...hihi

    BalasPadam
  7. seperti ternmpk2 je tuan empunya Nota Purba komen. tapi apa eh dia komen. xjelas plk. haha =P

    BalasPadam
  8. hahaha...misteri seorang blogger

    BalasPadam
  9. template blog pon memang dah nampak misteri,....woot woot.. nak join efg macam mana kak gojes?

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...