For All Blogger ...Let's Feed Exchange ! - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

10 April 2015

For All Blogger ...Let's Feed Exchange !





TENTANG FEED EXCHANGE


  • Let's Feed Exchange merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog. Setiap feed blog yang terlibat akan terpapar pada blog yang berlainan dalam tempoh 3 hari. Contoh: hari ini di blog A, selepas 3 hari di blog B dan seterusnya.

  • Aktiviti ini seterusnya membantu sesama blogger untuk lebih bersemangat dalam berblogging dan mengambil peluang ini untuk optimumkan faedah berblogging.
  • Selain itu merapatkan ukhuwah antara blogger. Masalah mengenai blog boleh diselesaikan bersama dan sama-sama berkongsi kebaikan berblogging.
  • Blogger di luar sana yang berminat nak menyertai Exchange Feed ini boleh email atau hubungi melalui whatsapp pada nombor yg tertera di atas.

SENARAI TERKINI AHLI EFG (UPDATED 14 JUN 2015)






5. Bonda


7. Lya

8. Ezwan

9. Ana

10. Lela

11. Dayah

12. Sayidah






18. Yasmin

19. Syira

20. Eny


21. Nur Ain

22. Fendi

23. Kathy

24. Azilah

25. Yati

26. Kak Gojes

27. Efa

28. Mia


29. AngahDJH

30. Nizam

31. Rara

32. KakSue

33. Mas

34. PapaG

35. ACIK

36. Along

37. Maisarah

38. Yanie

39. Suria Amanda

40. AmyJ

41. Ummul

42. Lynda

43.Yoorin

44. Reen

45.KH

KREDIT : Blogger PCL dan Cikgu Norazimah


12 ulasan:

  1. jom besama kami di EFG, macam2 ada kan KG :)

    BalasPadam
  2. nnti ainaa nak copy pasta. hahaha blum promote lagi ni kat blog >_<

    BalasPadam
  3. Hai kak Gojes terima kasih sudi bersama EFG. Sama-sama kita majukan blog ya

    BalasPadam
  4. gegarkan EFG,luas kan pengaruhmu..hehehe..terbaikk..kg,blog semakin kemas..

    BalasPadam
  5. alhamdulillah saya dah join EFG :D

    BalasPadam
  6. EFG is awesome!!..typo jgn dilupakan..hahah! :)

    BalasPadam
  7. nak join gakss.. always open ke ni?

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...