Ada BLOG boleh la cuba JOB tulis REVIEW || Advertorial dot my - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

25 Ogos 2014

Ada BLOG boleh la cuba JOB tulis REVIEW || Advertorial dot my


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

ADVERTORIAL dot MY sebenarnya baru saja ahkak ambik kisah. Sebelum ni dapat emel...malas nak bukak. Takut SPAM sebenarnya. Jadi, beberapa hari yang lalu ahkak terbaca pada status beberapa orang rakan blogger (dorang tak kenal ahkak...almaklumla...ahkak blogger tidak dikenali). Rakan blogger tersebut ada sebut pasal advertorial ni. Maknanya memang bukan spam la (dalam hati ahkak).

Wokey la fikir punya fikir, ahkak teringin mendaftar beriklan dengan advertorial ni. RM30 sebulan. Yalah dengan beriklan dengan mereka, sekurang-kurangnya ada juga pihak-pihak pengiklan yang tersinggah dekat blog kita kan. Selama ni takde pulak pengiklan yang singgah...ahahah...kemungkinan untuk dibagi 'kerja' tulis review tu tidaklah sebesar mana, yang penting kita dah bagitahu pada pihak lain yang kita ada blog. Ha..yang blog dia traffik kaw-kaw...kalau dipilih oleh pengiklan bertapa untunglah. 

Tapi ahkak tidak kata pulak yang blog traffik ciput tidak mampu menarik pengiklan. Mana tau dorang sukakan hasil tulisan diblog korang...ha...tu yang WAJIB cuba...kita TAK CUBA mana kita TAHU kan...

Jom la...ahkak nak mendaftar dah ni...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...