keyword PESONA ANGGUN naik lagi - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

01 Mei 2014

keyword PESONA ANGGUN naik lagi

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Selamat Hari Buruh buat semua....

Hari ini ahkak teringin menaip pasal JAMU PESONA ANGGUN. Okey..maaf ya penjual jamu pesona anggun, ahkak bukan buat entri ini untuk burukkan jamu korang sebabnya jamu ni pun banyak berjasa dengan ahkak. 

Tujuan entri ni adalah untuk menjelaskan mengapa korang yang mencari JAMU PESONA ANGGUN ni bila google aje masuk belog ahkak. Sebabnya ahkak dulu penjual jamu ni...rasanya masa tu ahkak sorang aje blogger yang try jamu tu. Mungkin la. Jadi kongsi di belog untuk mencari jualan. Tapi sekarang ahkak sudah tidak jual jamu tu ya...kenapa tidak delete saja entri pasal JAMU PESONA ANGGUN? uiks....ha...soal padam-padam entri tu ahkak tak boleh buat. Tu kira traffik unik juga tu..jadi kalau ada seller jamu pesona ni nak marah..silalah marah tapi jangan memfitnah ahkak jual jamu FAKE!!! Korang sms/wassap ahkak tanya pasal jamu tu ahkak tolong jawab dengan jujur kan bahawa ahkak tidak jual lagi jamu tu sejak sekian lama (ala..dari awal tahun ni pun) dan harga terkini yang ahkak tau RM120 pun ahkak bagitau. Bukannya ahkak senyap tanpa menjawab segala sms/wassap korang kan.

Tapi kan...adab orang bertanya ni memang tidak sama. Ada yang tejah macam tu aje..ahkak jawab baik-baik terus dia blah macam tu tanpa TERIMA KASIH. Yang tahu beradab tu terima kasih ahkak ucapkan. Dan.. ada juga yang membeli dengan seller sah (walau tanpa KKM jamu ni) tapi beranya cara makan dan pantang jamu ni pada ahkak. Hello sellers...korang jangan tau dapat duit aje customer tak di bagi guide cara makan jamu tu. Sampaikan customer korang kata " sellers tempat saya beli jamu ni tak layan segala sms, wassap saya..lepas ni saya tak mau beli dengan dia lagi la" ha...begitu ker nak bisnes? Kesian la customer tu. Nasiblah ahkak rajin layan tanpa kira berapa sen setiap sms tu..hihihhi.

Lepas ni kalau ada lagi yang MENCOBA fitnah atau sebarkan macam-macam..diblog pesona anggun korang ker..wassap group pesona ker...COBALAH...jangan sampai aku UP segala macam kisah benar pasal jamu ni...hah, ambik kau!!! 

Okey la sekian dulu...ibu peknen dilarang naik angin selalu.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...