Apa yang MISTERI SANGAT dengan VILLA NABILA tu? - Belog Kak Gojes

Latest

PERSONAL/LIFESTYLE/FOOD/ENTERTAINMENT/TIPS/NOVEL

BANNER 728X90

18 November 2013

Apa yang MISTERI SANGAT dengan VILLA NABILA tu?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Amboi..hari ini sangat la rajin sampai berjurut buat entri berjadual. Wahahahaha...mana penyakit M kau tu Ahkak gojes.(Gojes la sangat)

Hah..hari ini ahkak start buka pc untuk buka belog ahkak yang gojes ni. Tapi sebelum tu wajib la buka FACEBOOK yoooo...mukabuku awal pagi sangat lah WAJIB.. Benda pertama yang ahkak nampak tu hah pasala VILLA si NABILA... VILLA NABILA. Tapi ahkak tidak baca la sebab dalam kepala hotak ni....Nabila mana pula punya villa ni? Nabila Huda?


Masuk opis aje, kawan soal "eh betulkah pasal Villa Nabila tu? Macam karut aje". Ahkak jawab " Karut la sangat...hahahha..saya bukan baca pasal Villa Nabila tu pon aunty"

Tetiba teringin menggoogle benda alah tu...Oooo, rupanya banglo tinggalan di Johor Bahru yer. Orang hilang di VILLA NABILA? Ahkak pun tak tahu kisah kesahihannya... ni saja jer tumpang trafik keyword VILLA NABILA.

Opsss...sebelum terlupa ahkak juga selitkan disini ahkak ada jual JAMU PESONA ANGGUN (keyword ni pun hangat di blog ahkak ni taw) Segala TESTIMONI JAMU PESONA ANGGUN ni pun ada. Sangat berbaloi jika korang yang chubby-chubby yang berhasrat mahu kurangkan kechubbyan korang gunalah jamu ni.

DANNNNNN...buat korang yang mencari program buat duit online pun ahkak ada buat senarai PROGRAM BUAT DUIT ONLINE 2013

Atau mahu mencari kerja yang hanya korang boleh buat dari rumah aje? Ada bah... cuba try test tengok di KERJA DARI RUMAH

Okey yer...sekian dulu....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...