AFB FEED

Review Blog 2.0 Oleh Sheila Shahfiekry

6:57 PTG


   sheila shahfiekry

Blog Review 2.0 by Sheila Shahfikry


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Lama....lamanya...ahkak tak bersiaran atau pendek kata MALAS. Ngaku ajelah kan. Okey..ni ahkak apdet ni pun sebab terbuka mata mau join segmen review. Selagi line internet tidak menyiput..buat entri la. Lepas ni buat kerja lain la pula.

Siapa mau join sila..sila..silalah join. Kita meriahkan segmen review Sheila. Ops...ahkak baru aje kenal dia ni...dari blog HH(HASRUL HASSAN)

Orait...setakat tu aje entri ahkak..mau kupas ubi sudah ni...buat inti karipap. Hohohoho... ahkak pun nak jual karipap dari belog. Ado ker yang nak beli?....

You Might Also Like

1 komen

  1. link blog shiela x dpt bukak la.


    btw, nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena : http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html

    TIA

    BalasPadam

sila beri respon dgn n3 ini, agar saya rasa dihargai
tenkiu atas kritikan+komen korank...

Advertise

Logo Sabahan Blogger
APDM SAPS

SABAHAN BLOGGER(DI BAWAH BAYU KAMI BERSATU)